Advanced 1 2016 carbon za akciovu cenu 3350 Eur, alebo 1.5 LTD 2017 hlinikovy, ale za to na foxkach za 3000 Eur.
Na vela forach som sa stretol s tym, ze vraj ten Monarch na minulorocnych modeloch kontretne u tochto biku neni to prave orechove a fox x2, ktora je pouzita u 2017 je ovela, ovela lepsia a aj fox vidla je lepsia ako Pike. Tak som zostal ako somarik, ktory nevie, ci sa naje z pravej, alebo lavej kopy. Diky za postrehy.
To rozmýšľanie nad caprou mi príde trochu mimo to by tam mohol pridať aj slamrx strive a kadečo iné
až nie si rozhodnutý pre konkrétny bike tak sa jednoducho nenechaj dotlačiť do kúpi len kvôli časovému pressu zo strany predajcu
Je polka sezóny(ktorú si užívam so zlomenou rukou aspoň tlachanim.na fóre) až ti ide bike zo zahraničia , tak by som zvažoval kontaktovať predajcov(nepotrebuješ kamennú mať blízko) či ti niekto.nespravi cenu na tohoročný karbón
verím že nejaký spoľahlivý shop dokáže ponúknuť za 3500 a mal by si ram aký chceš na komponentoch akých chceš bez kompromisu a výčitiek
Ale je to zvlastne, lebo niektori mali vyhrady k tomu Monarchu a niektori vobec. Jeden chalanisko dal tomu biku v recenzii 11/10.
Ale je to zvlastne, lebo niektori mali vyhrady k tomu Monarchu a niektori vobec. Jeden chalanisko dal tomu biku v recenzii 11/10.
no nejak som prehliadol ten rozpočet na začiatku, no pokiaľ môžeš mať Giant Reign Advanced 1 2016 za tú cenu, tak by som to zobral, karbón v tej výbave za takú cenu je veľmi lákavá ponuka, ale neviem či si niekedy na takom niečom sedel, či ti to bude sedieť