Chcel by som upgradnut brzdy na biku. Su tam zakladne dvojpiestiky shimano 200. Daju sa vymenit len strmene ? Treba menit aj packy ? Ked menit tak aj predok a zadok ? Mam 110 kg v trenkach. A treba ich silno mackat aby brzdili. A zaberaju az na konci..
posledný komentár: 7. 3. 2013 o 9:01
A platnicky na foto sú resin.
Aj do 200viek môžeš dať metal platne E01S
Myslis ze sa nebude krutit vidlica ? Je to 34 Giant. Boost osa.
A keď dáš väčšie kotuce už aj dvestovky budú oveľa lepšie
A keď dáš väčšie kotuce už aj dvestovky budú oveľa lepšie
Kotuce a platnicky su najdostupnejsia uprava . Skusim galfery a sinter platne. A ked pride leto pridam paky a strmene .
Fiha.
Zohnal som 675 slx 2 piesty, 180 kotúče ponechal. Sintrovane s chladicmi, nádhera.
tie vyššie rady majú technicke vylepšenia, ktoré ktoré nenájdeš v lacnejších.
Vystužené hadice, páčky s vacsim prevodom sily atď. Technológie aby pri stláčaní si nemal pocit ze miesis cesto.
Tie som sa snazil v minulosti zlepsit MT200 vymenou kotucov a platnickiek. Pomoze to iba trocha, radsej odporucam vymenu celych brzd. Spominane Deore, MT520 alebo Magura budu super upgrade, nebudes lutovat.
Tak to je fakt jednoduche. To ma nenapadlo
A za 210e nemáš moc čo špekulovať, aj tak skončíš na zhruba takom setupe,akurát to bude drahšie 😉
Prekvapivo dobre brzdia aj mt420 (4-piesty), ale keby som mal investovat do novych brzd, priplatil by som si za brzdy so servo wave (t.j. od shimana min. mt520).
Pri Tvojej vahe by som urcite kupil 4-piesty. Vacsie kotuce by som riesil az v pripade, ak sa Ti aktualne budu prehrievat (t.j. ak Ti budu brzdy citelne vadnut pri zjazdoch).
Ohladom kombinacie Giant Stance a Magury - myslim ze na nete som stretol info, ze MT5 sa do ramu Giant Stance nezmesti - ale nemam to overene, len upozornujem, ze je vhodne si to pred kupou preverit.
Prekvapivo dobre brzdia aj mt420 (4-piesty), ale keby som mal investovat do novych brzd, priplatil by som si za brzdy so servo wave (t.j. od shimana min. mt520).
Pri Tvojej vahe by som urcite kupil 4-piesty. Vacsie kotuce by som riesil az v pripade, ak sa Ti aktualne budu prehrievat (t.j. ak Ti budu brzdy citelne vadnut pri zjazdoch).
Ohladom kombinacie Giant Stance a Magury - myslim ze na nete som stretol info, ze MT5 sa do ramu Giant Stance nezmesti - ale nemam to overene, len upozornujem, ze je vhodne si to pred kupou preverit.
Diky kamo. Uz to pomaly skladam teoreticky.