No...vybava celkom ujde...ale v tejto cene tato vidla Suntourka nema co hladat...prva vec, ktorej by som sa zbavil, najlepsie v obchode pri kupe biku.
nesuhlasim ... tu vidlu casom vymeni ako vsetci co mame tento bike (cila, si tu zatial jediny s 2007), ale s lepsou vidlou by bola cena zase niekde inde a J3 pouzivali minuly rok aj drahsie biky ... a mozno mu tato vidla bude stacit, ved pise, ze jazdi viac cestu ... amen
Mám ho už mesiac a zatiaľ spokojnosť. Riaditká sú široké, to je fakt, niekomu môžu vyhovovať, ja ich určite vymením. Vidla sa mi celkom pozdáva, sedlo som vymenil hneď, plášte sú super do terénu, ale na asfalte idú pomalyyy.
Ale mám problém s netesnosťou brzdových pák, písal som to tu v inej téme.
Zatial co som na nom vymenil boli plaste hned v obchode. Tie povodne boli ozaj iba na narocny teren, na asfalt ani trochu. Teraz tam mam Ritchey Speedmax. Co sa tyka vidli tak som pocul, ze na 2006 bola vraj celkom fajn,ale tensia, no tato je hrubsia co je tiez vyhoda a neviem, zatial ju nesudim, este som ju neskusal a nesudte ju ani vy ktori ste ju este tiez nejazdili. Je to novy model, odskusame uvidime...
osobne by som tam dal SPD pedale a inu vidlu.Sedlo urcite tiez,ale to si pisal,ze uz vymene mas.
Ja mam avlanche model 06 a uz som vymenil vidlu,sedlo,predstavec,riaditka
(riaditka som ohol hned po tyzdni)
mam v plane tam dat este ine brzdy,sedlovku,stred a cele kolesa (vratane nabojov)
ako som uz spominal, aj ked je to celkom dobry bike, tak vidlu by som menilhned v obchode pri kupe biku a brzdy Tektro Auriga...no, este som na nich nepocul nejake chvaly suma sumarum...v danej cene a modeloch 2007 sa daju najst naozaj lepsie biky. Ale to je len moj nazor...
...Tektro Auriga...no, este som na nich nepocul nejake chvaly...
a nejake negativne ohlasy si pocul, ked sa smejes? ja ich zhodou okolnosti tiez mam, jazdim ich na zimaku a su v pohode. nemam s nimi ziadne problemy a brzdia obstojne... urcite lepsie ako mechanicke kotucovky, o veckach ani nehovoriac...
hmm...aky ma zmysel menit nove plaste a duse ? ...ja sa svoje nechystam kym ich poriadne nedokatujem....a zatial som s nimi spokojny...teda..aspon s plastami
hej hej, to je pravda, ja napriklad tie kolesa menit chcem,ale netvrdim,ze hned. (a hlavny dovod je,ze pojdem na kotuce, tak budem musiet vymenit naboje...a uz ked to budem mat rozobrate vymenim snad aj rafky ... a plaste za trochu lahsie - v tej dobe by uz aj mali byt ojazdene)
Vidlu som tiez vymenil az po sezone, ked som si povedal,ze chcem viac. Je uplna pravda,ze menit nove - nezjazdene plaste by bola kravina.
Ved ono predsa len chce na tom bicykli odjazdit nejake tie km ,aby si vobec zistil co ti sedia vyhovuje a co ti vadi a mohol by si vymenit.
karabaster+davhan, plaste chcem menit pre ich velku vahu( 800g + dusa 230g) a velky valivy odpor... v terene su super, ale pokial sa dostanem do terenu, musim prejst dost po asfalte... takze tam je pes zakopany
a navyse plaste si berie kamos, takze nepridu navnivoc
a nemam rad take tazke plaste, bike sa potom dost spatne ovlada.
Tie Kendy maju taku az lepivu zmes, niekedy mam pocit ze dole miernym svahom sa ani nerozbiehaju...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nesuhlasim ... tu vidlu casom vymeni ako vsetci co mame tento bike (cila, si tu zatial jediny s 2007), ale s lepsou vidlou by bola cena zase niekde inde a J3 pouzivali minuly rok aj drahsie biky ... a mozno mu tato vidla bude stacit, ved pise, ze jazdi viac cestu ... amen
Ale mám problém s netesnosťou brzdových pák, písal som to tu v inej téme.
osobne by som tam dal SPD pedale a inu vidlu.Sedlo urcite tiez,ale to si pisal,ze uz vymene mas.
Ja mam avlanche model 06 a uz som vymenil vidlu,sedlo,predstavec,riaditka
(riaditka som ohol hned po tyzdni)
mam v plane tam dat este ine brzdy,sedlovku,stred a cele kolesa (vratane nabojov)
tolko moje typy a postrehy
a nejake negativne ohlasy si pocul, ked sa smejes? ja ich zhodou okolnosti tiez mam, jazdim ich na zimaku a su v pohode. nemam s nimi ziadne problemy a brzdia obstojne... urcite lepsie ako mechanicke kotucovky, o veckach ani nehovoriac...
ale vidlu by som zatial nemenil
Vidlu som tiez vymenil az po sezone, ked som si povedal,ze chcem viac. Je uplna pravda,ze menit nove - nezjazdene plaste by bola kravina.
Ved ono predsa len chce na tom bicykli odjazdit nejake tie km ,aby si vobec zistil co ti sedia vyhovuje a co ti vadi a mohol by si vymenit.
a navyse plaste si berie kamos, takze nepridu navnivoc
a nemam rad take tazke plaste, bike sa potom dost spatne ovlada.
Tie Kendy maju taku az lepivu zmes, niekedy mam pocit ze dole miernym svahom sa ani nerozbiehaju...