Do buducna mozno brzdy a predny pastorok
O tych zuboch na kazete som cital aj ja. Nic take ale nepozorujem. Vobec. Ja bych sa SX Eaglu nebal byt tebou.
Suma sumarum, ja som so SX spokojny a keby som spokojny raz nebol mam v plane kupit Shimano prehazku (mozno aj radenie) a zivot pojde dalej
//NXko je podla mna v pohode sada. 12 kolo je vzdy citlivejsie na nastavenie. Ohybanie zubov na kazete neviem dke si pocul ale trufam si povedat ze to je p***a. Ten Gate ma zapletane Mavici, a vyrazne lepsiu vidlu ako rascal. A nebudes musiet nic menit.
Do buducna mozno brzdy a predny pastorok
Ake s tym mate skusenosti ? je tam nejaka nadej ze tam bol nejaky upgrade ? alebo je to naozaj šmejd.
Ma niekto z vas skusenosti ze ste si vybrali bike ale ste chceli ine kolesa ako udava dany model ? (Keby sa dalo bral by som rascal 4, ale ponukaju tusim len 29")
Aký máš bike?
Myslel som ci sa s tým bude dat ísť aj rýchlejšie alebo to je výrazne obmedzenie oproti 3prevodniku
Ja píšem ale k rascal 2, o ktorý mam zaujem
Preco by to nemali byt ok? Ake su tvoje obavy konkretne?
Rascal ma 32zubovy a 11-50,myslis že to bude OK?
Hlavne jednoduchosť, odpada moznost krizenia retaze, neustaleho nastavovania prehadzovacky a podobne. Maraton nejazdim, viac ako 40-50km/h s tym chodiť nebudem tak si nemyslim ze sa upedalujem k smrti. Skúšal som kamošov NX eagle 1x12 a uplne vpohode sa mi na tom šlo. Rascal 3.0 ma super brzdy no u mňa zavážil viac pohon.