Zhanam bike na jar nejake HTcko s ktorym by sa islo vsetko DH,freeride,street... nieco co mi uz vydrzi.bud do 500eur a ku tomu kupim nejaku vidlicu asi 150tku.. alebo nieco uz so vsetkym do 670eur len s hydraulickymi brzdami a vidlicou 130-150mm...
tak ma napada CTM raptor disc a ku tomu nejaku marzocchi.. co by ste mi doporucili? moja vyska 175cm vaha 55kg..
skus si hydry a potom hovor, a ked vravis ze mechanicke ti netecu,pri hydrach sa ti nenatahuje lanko, ktore treba casom vymenit , ak tym polisom a prevodnikom si to myslel vazne?
skus si hydry a potom hovor, a ked vravis ze mechanicke ti netecu,pri hydrach sa ti nenatahuje lanko, ktore treba casom vymenit , ak tym polisom a prevodnikom si to myslel vazne?
______________________________________________________________---
jj uz ma stopli ze nemam prilbu xD taky dvaja na nejakych horskych bikoch
k tym hydram a mechanikam, u nas zacina vacsina prechadzat na mechaniky, nevravim ze su zle ale menej sa o ne stara a co sa tyka lanka max 3-4x za sezonu ho vymenis to ta vyjde na 2ecka a netreba ich ani nejak pripravovat na zimu
u nas zacina vacsina prechadzat na mechaniky, nevravim ze su zle ale menej sa o ne stara a co sa tyka lanka max 3-4x za sezonu ho vymenis to ta vyjde na 2ecka a netreba ich ani nejak pripravovat na zimu
môj ty kkt prežalostný... moje hydry majú za sebou od kúpy asi 1500-1800 km a ešte som na ne ani nešáh, dokonca stále disponujú pôvodnými platničkami, o ktorých sa hovorilo, že zrovna dlho nevydržia
a ako tak na ne pozerám, do konca roka na tie platničky už nesiahnem, rezerva na nejakých 1500 tam ešte je, a iný zásah by tiež vyžadovať nemali - dobre inštalované hydry sú takmer bezúdržbový systém
tak kde sa "menej stará" o hydry? kde ja 3-4x za sezónu vykonávam niečo na úrovni výmeny laniek?
kazdemu vyhovuje nieco ine.. ale urcite kotuce treba no a co hovorite aky bike na freeride,kusa DH?? teraz maju nejake zlavy v shope CTM raptor 2009 426e
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
raptor disc ma mechanicke brzdy, slabe kluky, 3 prevodniky, slabu prehadzovacku
skus pozret ctm raptor pro, stoji 599.00 €, ten uz ma dobru vidlicu duro fr 20, ma hydry brzdy so 203,185 kotucmi a jedine co je na nom zle, je sedlo a rafiky, a kedze ti ostalo este 70€, tak kupis 2 rafiky SunRims Double Track http://www.soof.sk/soofshop/eshop/0/2/5/68-SunRims-Double-Track-559-39-36D-BA-EY
a este dosetris par evro a kupis nove sedlo
a mas super bike
A ke všemu takovej křáp.
A ke všemu takovej křáp.
vies nie kazdy ma tolko penazi aby si mohol dovolit 4 alebo viac bicyklov...
http://www.elitebikes.sk/bicykle/dh-fr/211-ns-bikes-core-2-2009/
raptor disc ma mechanicke brzdy, slabe kluky, 3 prevodniky, slabu prehadzovacku
omg to aj nieco vydrzi ten ram? sak to tenke jak nic
tak potom treba robiť jednu vec poriadne a nerobiť zo seba trotla
omg to aj nieco vydrzi ten ram? sak to tenke jak nic
Jasne ze to vydrzi. Nova doba
asi si este nejazdil hydraulicke... na co ti aj radit aj tak nakoniec nic nekupis...
mechanicke ti netecu a su lachsie na vymenu,opravu... a velky rozdiel neni... 3prevodniky sa mi budu hodit na rychlost keby nahodou ma nahanali polisi...
skus si hydry a potom hovor, a ked vravis ze mechanicke ti netecu,pri hydrach sa ti nenatahuje lanko, ktore treba casom vymenit
skus si hydry a potom hovor, a ked vravis ze mechanicke ti netecu,pri hydrach sa ti nenatahuje lanko, ktore treba casom vymenit
______________________________________________________________---
jj uz ma stopli ze nemam prilbu xD taky dvaja na nejakych horskych bikoch
môj ty kkt prežalostný... moje hydry majú za sebou od kúpy asi 1500-1800 km a ešte som na ne ani nešáh, dokonca stále disponujú pôvodnými platničkami, o ktorých sa hovorilo, že zrovna dlho nevydržia
a ako tak na ne pozerám, do konca roka na tie platničky už nesiahnem, rezerva na nejakých 1500 tam ešte je, a iný zásah by tiež vyžadovať nemali - dobre inštalované hydry sú takmer bezúdržbový systém
tak kde sa "menej stará" o hydry? kde ja 3-4x za sezónu vykonávam niečo na úrovni výmeny laniek?