Neporadil by som ti ani jeden mič zlé voči značkám,ale to čo ti dal DUSAN3322 stojí určite na zamyslenie.Ak to má byť iba s tých dvoch tak MERIDA.Nech sa rozhodneš ako kolvek vela šťastia pri výbere a užívaj si nový bike.
Síce aj také reči sa tu objavovali že radšej lacný Kelly's ako drahá Merida ale to zas netreba brať vážne. Ja sa však prikláňam k tomu LP čo dal dusan3322, prípadne ako starý Pell's positive by som ešte pridal niečo ako Razzer Elite/Phantom Elite (Razzer je športovejší, Phantom taký allround). Len nevidím u matta v ponuke Razzer Elite D, z čoho som poněkud prekvapkaný, takže v prípade záujmu sa ho asi priamo opýtaj či a za koľko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to mas asi nejlepsiu volbu
a skus pouzit moznost hladat
"Razzer je športovejší, Elite taký allround"
A potom tam spomínaš Razzer Elite.
K téme: Pells maju v týchto cenových kategóriách zväčša najlepšiu výbavu.
Pell's je naozaj na tom s vybavením zľahka lepšie.