zdravím ľudia vlastním thorx 30 2020
a docela ma štve zadná časť biku ako sú čapy nanáša sa tam blato kamienky orechy ?( žalude )
neexistuje niečo čo by sa tam dalo dať ?
blatník tam nejde ?
ďakujem za prípadné tipy ?
Hlavne to okolo nich poriadne namaz dobrou vazelinou, 2x do roka precisti a vydrzia ti dlho ja jazdim este povodne uz 4.5 roka a to sa nevyhybam ani dazdu, blatu, snehu..
Velkost je 1.5 oznacovana aj 1 1/2.
Problem je v tom uhle, moze to byt 45 ale nemusi. Cize zozen si nejake a porovnaj to. Ak pripadne vies vybrat lozisko, jednak to tam bude napisane a vies si to aj nasadit a uvidis to.
Asi len xd orech. Treba napisat co tam mas. Ci to je bike ako vysiel z tovarne alebo si na nom daco menil. Ale zalezi aky tam mas zadny naboj, ci sa daju naboje menit.
Modelovy rok 2023, vsetko v povodnom stave od vyroby. Tie novsie verzie T-type axs su kompatibilne iba s UDH patkou, len som sa nikde moc nevedel docitat ci to sedi aj na thorx.
Ak tomu spravne chapem starsi model AXS sa daval na patku tie by mali byt kompatibilne, len som si nie uplne isty ci to plati aj pre novsie verzie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Horne: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/hlavove-zlozenia/podlozky-a-loziska/bbb-bhp-181-headset-bearing-418x8x302mm-45-p22994.html
Spodne: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/hlavove-zlozenia/podlozky-a-loziska/bbb-bhp-185-lozisko-hlavoveho-zlozenia-518x8-mm-36x45-1-ks-p22998.html
BBB BHP-185 ložisko hlavového zloženia, 51.8x8 mm, 36x45°, 1 ks
16,09 €
MOC 16,99 €BBB BHP-181 ložisko hlavového zloženia, 41.8 x 8 x 30.2 mm, 45°
9,49 €
MOC 9,99 €Problem je v tom uhle, moze to byt 45 ale nemusi. Cize zozen si nejake a porovnaj to. Ak pripadne vies vybrat lozisko, jednak to tam bude napisane a vies si to aj nasadit a uvidis to.
savings SRAM DUB PressFit stredové zloženie, 89/92 mm
35,99 € savings
MOC 55,99 €FORCE Taper hlavové zloženie 1 1/8" - 1 1/2", 36°, Al, čierna
25,99 €
MOC 29,99 €je mozne osadit Sram eagle axs na thorxa ? ak ano je potrebna aj nejaka uprava na zadnom naboji kvoli kazete alebo pod. ?
vopred dikes.
Ak tomu spravne chapem starsi model AXS sa daval na patku tie by mali byt kompatibilne, len som si nie uplne isty ci to plati aj pre novsie verzie.