Ano urcite pri takej vyske 29 kolesa . Sam mam anthem 27.5 2017 vyska 185 a banujem ze som nezobral 29 kolesa. A k tym bikom realne som sedel na vsetkom a giant zo svojim maestrom je 5 krat v predu a po sezone na giante mozem len odporucit platnicky ti budu dakovat po dalsej sezone
?
Ja.bi som nekupoval ani jeden contuas napísaný radšej kúsok doložiť a kúp si aspoň CTM Schroll a Kellys to nie sú moc slabé rami na nich a aj výbavou sú všetky k ničomu
Ja.bi som nekupoval ani jeden contuas napísaný radšej kúsok doložiť a kúp si aspoň CTM Schroll a Kellys to nie sú moc slabé rami na nich a aj výbavou sú všetky k ničomu
Raz darmo. Je doba kedy deti maju problem dat myslienky do par viet, nebaviac sa o tom ci su vlastne myslienky naozaj myslienkami.
Dakujem za odpovede k danej téme aj nedanej ,aj ked som sa nedozvedel to podstatne. Idem do toho Giantu uz davnejsie som poskuloval, dane recenzie a pod, skoda ze 29 er od Giant su nad moj rozpočet. Dakujem stanik.gonda za odpoved. Ospravedlnujem sa za preklep Trial vs Trail, koho sa to dotklo.
Ak to ešte pomôže tak ja jazdim pol roka na tom Ridge a som zatiaľ spokojný, ano ta váha je vyššia ale mne na tom moc nezáleží nepozeram po gramoch, jedine čo som si moc neporozumel tak s Manitou vidlou, tu na jar mením. Mam vysku 187 cm.
ROMELONG nic sa nedeje, nechcel som aby to vyznelo nejako poucujuco odomna, tak sorry. Na druhu stranu, netreba to bagatelizovat uplne - ak si nevedel, tak uz nabuduce budes vediet, ze jazdis na trailovom biku A bike si vybral spravne myslim. Mimochodom tiez jazdim na Giante uz druhy rok, akurat model Trance. Stavil som na renome odpruzenia Maestro, otestovane schopnosti biku na vlastnej kozi, vynikajuce hmotnosti ramov giant, pricom si tie ramy aj sami vyrabaju, blizko dostupne zazemie servisu, adekvatnu cenu...
Vdaka Descartes, uz aby som ho mal doma, preženiem ho aj po zime, co uz roky nejazdim, nemohol som riskovat ofuknutie chrbta. Inak tie nove modely anthem 2018 vyzeraju velmi dobre, viac do trailu ako xc, tak mam chrobáka.
Heh to poznam, ked sa clovek nevie dockat na novy bike potom akurat na novom fulle treba venovat trochu pozornosti nastaveniu odpruzenia. Je dobre mat vlastnu pumpicku na fukanie vidlice a tlmica - ja som behom prveho polroka menil tlaky vo vidlici a tlmici+mieru tlmenia odskoku mozno 5 krat (lebo ma to zaujimalo ako sa to prejavi). Ale inak samozrejme staci si to nastavit raz podla hodnoty zanorenia odpruzenia pod jazdcovou vahou zvanou SAG a jazdit, pokial clovek nie je taky ladic ako ja ja som dlhodobejsie ladil vsetko mozne od sklonu sedla, brzdovych pacok... ten bike bol pre mna taka bomba, ze som ho chcel mat tip-top
A hej mas pravdu, Anthem za posledne roky postupne transformuju z xc pretekarskeho biku na zabavny svizny trailbike. Paci sa mi to. A zaroven je tam potom ten 29 palcovy Anthem cisto na xc s nizsimi zdvihmi. Teraz je ta ponuka roznych bikov podla chuti super podla mna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri tej vyske pozeraj 29". Giant aj Kellys Tyke (modely 2018) sa robia aj v tejto velkosti kolies.
?
Raz darmo. Je doba kedy deti maju problem dat myslienky do par viet, nebaviac sa o tom ci su vlastne myslienky naozaj myslienkami.
Som zvedavy ci sa dozvieme aky bike si vyberie ci mu nejako pomohla ta tema ,ci tu bolo len gramaticke okienko
Kellys servisný kit pre rámy Tyke - ložiská
44,99 €
MOC 45 €CTM skrutka pre SCROLL, METRIC, SWITCH, RIDGE
14,90 €
A hej mas pravdu, Anthem za posledne roky postupne transformuju z xc pretekarskeho biku na zabavny svizny trailbike. Paci sa mi to. A zaroven je tam potom ten 29 palcovy Anthem cisto na xc s nizsimi zdvihmi. Teraz je ta ponuka roznych bikov podla chuti super podla mna.