To naozaj 650B a 29´´ su natom naozaj lepsie?
ked v tom nevidia problem sami....
a veď hej ono to ide aj rovno aj hore a aj dole priamo.. ale v prvej točke to ide furt rovno
Takže by ti boli možno poradené teraz väčšie kolesá, ale takmer isto len 27,5" ak sa pohybuješ v kategórii zdvihov 130-150mm.
A rám by nemusel byť väčší, pokojne by si mohol mať napríklad aj nižší s vhodnou dĺžkou, takže nie je na mieste si myslieť že by sme sa ťa tu snažili dokopať do väčšieho rámu s výrazne väčšími kolesami.
myslel som to vseobecne, nie ze by som chcel poradit ja. citim sa na svojom biku fajn, tesi ma ze posed vyzera dobre podla fotky aj pre inych ludi. osobne dufam ze moj canyon ktoremu o rok vyprsi zaruka bude posluchat!!! nechce sa mi ho menit za nic ine. ale zo zvedavosti by som rad vyskusal 27.5 a 150mm zdvihy. 29 urcite nie.. nikdy.. radsej si budem doma vyrabat plaste a frezovat trafiky..
...ale zostávam pri svojom 26" zatiaľ a ten kanón teda vyzerá o 100 korún lepšie, ako ten môj terajší
Ja ho chcem, možeš mi ho predať
Takže by ti boli možno poradené teraz väčšie kolesá, ale takmer isto len 27,5" ak sa pohybuješ v kategórii zdvihov 130-150mm.
A rám by nemusel byť väčší, pokojne by si mohol mať napríklad aj nižší s vhodnou dĺžkou, takže nie je na mieste si myslieť že by sme sa ťa tu snažili dokopať do väčšieho rámu s výrazne väčšími kolesami.
Dobrý príklad je Specialized Epic.