To naozaj 650B a 29´´ su natom naozaj lepsie?
Tvoj obchodnicky nahlad na vec opomina neunosne naklady spojene s vyrobou+skladovanim oboch velmi podobnych velkosti (t.j. 650b a 26) popri sebe, a to od fabriky az po kamennu predajnu, navyse este popri 29".
Mimochodom, ten tzv. zanedbatelny rozdiel medzi 26 a 650b (ktory by som pod zadkom asi nezbadal ani ja) mne skor indikuje nadbytocnost 26", nie naopak.
Neviem no, žeby sa to na HT-čko hodilo aby sa aspoň trochu zlepšil prejazd terénom?
Keď beriem Hornet ako niečo na čo dal KLS odkaz, tak tam budú mať väčšie kolesá opodstatnenie. Ale na to na čo sa Hornet zvyčajne používa nevidím problém v 27,5" rozmere. Keď už píšu pri ňom taký široký rozsah možností, tak je jasné že nejaké budú kompromisné - v prípade AM jazdenie 26" zaostávajú, v prípade 4X je to diskutabilné ale nedá sa povedať že by 26" excelovali a FR každý považuje za niečo iné - na niekoho FR na HT-čku by sa hodili aj 27,5". Snáď len v prípade HT-čiek je kategória Dirt bicyklov ozaj taká že tam nepredpokladám zmenu. Tam aj ten slope style zaradíme a spolu so street bicyklami vytvoríme kategóriu kde sa ozaj "tailwhipuje a robia saltá" - máš to nejaké pomýlené ak myslíš že na niečo také niekto podobné bicykle ako Hornet kupuje..
A v čom to bude lepšie v tejto kategórii?
Podľa mňa nie
Kludne chod do 26ky.. na tvoju výšku určite .... a komponenty budu stale neboj nič... tiež som na začiatku roka kupoval Full 26
http://forum.mtbiker.sk/xc-am-en-bicykle/hardtail-do-800-euro-t32514-15.html
no tak kup a jazdi, nejake ciselka neries
Poradiť lepšie by sa dalo, keby napíšeš aká je konkrétne situácia v tvojom prípade. Výška, hmotnosť, cenový limit, možnosti nákupu, čo a kde budeš jazdiť, preferované vlastnosti...