Je na Slovensku špecializovaná predajňa bicykloch KTM ???
Presne to som siel napisat a pozeram, ze si ma predbehol
novy model PRSCHCE CAYENNE sa vyraba v LIPSKU(pre neznalych je to v dojčlande)
iba prevodovky sa vyrabaju na SK
- neni pravda, vo VW v DNV sa zvárajú, striekajú a kompletizujú karosérie. interiér a všetko sa robí tu na slovensku
link :
http://www.fatra.eu.sk/
Okrem KTM tam je aj oblečenie Gore, doplnky BBB a kopec ďalších vecí ..
Auta sa skladaju - nieco sa vyraba v EU niece v Azii - to je normalne , Vyvoj , vyzkum je v Europe - a v Europe napr. v BA VW sklada konkretne modely z dielov vyrobenych v EU aj v Azii
btw. ked sa do takych banalnych veci zacne miesat "ideologia" tak je zle
A že existujú základné ideové spory medzi nami a MX preorávačmi, o tom niet pochýb. U mňa od chvíle, keď mi jeden z bezmozgových preorávačov takmer pristál na hlave, nielen základné, ale aj zásadné.
ak zoberiem motopriemysel ako celok, minimalne co sa tyka odpruzenia, brzd a ochrany jazdca (DH, freeride) tak sa ta bohata "inspiracia" da odsledovat...
Moto a Bike divizie v KTM su od urciteho casu absolutne oddelene a nezavisle a spolocne maju len tie 3 pismenka v nazve...
Honda pred 2 rokmi vstúpila do WC DH s vlastným továrenským tímom s vlastným bikom s vlastnou prevodovkou a dosiahla úspechy. Len nikto nevie, prečo po roku odišla
novy model PRSCHCE CAYENNE sa vyraba v LIPSKU(pre neznalych je to v dojčlande)
iba prevodovky sa vyrabaju na SK
este nezebudni dodat ze 70% dielov na to Porsche je MADE IN CHINA
toto je dobre fakt skvele to si teda trafil , japoncom nesiahaju ani po clenky ale inak super vyrok.
inak medzi motorkarmi KTM znamena K***T TLACI MOTORKU