Vybrať z týchto 4roch bikov najlepší sa nedá, najprv si ujasni čo sám chceš; či prvú alebo druhú dvojicu. Osobne som za dvojicu SX Trail a Froggy. No a rozhodnúť sa ktorý z tých dvoch ... no bude to ťažké.
2 nomad..1. nauc sa citat napisal som tam "cisto zo zaujimavosti" takze sa ho nechystam kupovať...(mozno raz ked budem velky ale teraz urcite nie) len ma zaujima ako by iní porovnali tieto bike-i a co by si vybrali lebo sa mi zdaju byt pomerne vykonovo rovnake...takze zalezi uz len na vkusu a simpatiach komu sa viac co paci..napr. ja keby som si mal vybrat to Demo alebo Lapierre DH-920 tak naozaj by som musel dlhsie uvazovať ale asi by som vybral speslik zda sa mi ze viac vydzrzi a hlavne sa mi paci masivnejsi ram..
Volako malo popiasane ma LP u geo. Ja by som z kazdej katogorie spesl. Demo 8 a Big hit len z 66 rcv
U LP by ma asi vajicka boleli z toho slopingu slabeho.
Ja osobne uprednostnujem trail-riding,kde je kusok zo vsetkeho-od XC po DH,AM vyjazdy,zjazdiky v style Megavalanche a sem-tam park,takze pre mna jednoznacne Froggy.Univerzalny bike,s ktorym sa nezlaknem DH trate,ale uslapem aj dlhsi vyjazd a stupanie...
Volako malo popiasane ma LP u geo. Ja by som z kazdej katogorie spesl. Demo 8 a Big hit len z 66 rcv
no bol som v Kaktuse a vyzerá to tak ze sa posnazim predat svoje vozitko a zrejme kupim Specialized Big Hit 2 2009 ale s tym ze by som vidlu RS Domain vymenil za tutu 66 RCV co si o tom myslite bude to lepsie ???
tak hej ale za taku cenu co mi ponukol toho big hita to sa neda odolat....ale tiez je pravda ze chcel by som si trosku vyskusat zajazdit aj s novou vidlou, tak to predam ked uz asi tak po par zjazdikoch bola by to asi skoda hned ho predat ked som si vcera kupil aj nove brzdy (juicy 4)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K bikom pekny gulas.
a nie, nie preto ze jeden mam, premna maju o kusok najviac pred obydvoma S
KLIK
Inak designovo a výbavou jednoznačne Froggy.
mozes vysvetlit co je to sloping ?
dakujem
no bol som v Kaktuse a vyzerá to tak ze sa posnazim predat svoje vozitko a zrejme kupim Specialized Big Hit 2 2009 ale s tym ze by som vidlu RS Domain vymenil za tutu 66 RCV co si o tom myslite bude to lepsie ???