zalezi od bmx-ky a komponentov. ja mam zhruba 90kg. lacnejsiu feltku som roz***** za par tyzdnov (kluky, naboje, sedlovka, ram, hlavak, pedale...), specialized som po sezone dal dalej v stave uplne bezchybnom. to bolo pred 10 rokmi a verim tomu, ze ta bmx-ka jazdi dodnes
videl som jazdit aj inych tlstoskov a vobec ne zle. kolko vazis, ze mas obavy?
Chod do niecoho kvalitnejsieho, crmo ram a vidla, 29" palcove rajdy a ak si aj vyssi tak 21" horna trubka. Naboje na priemysloch a 3-diel crmo kluky. Vydrzi to aj metrakoveho jazdca
do bmx sa nevyznám, ale fakt aj existujú 730tky rajdy na BMX?... inak vždy je to tak u každého biku, že ak je človek ťažší, tak za to aby to bike vydržal si treba priplatiť...
kedze predpokladam, ze si vyssi (ak merias vyse 180cm) mal by si ist do 21" hornej trubky. ked dam filtrovat v tom shope co si pozeral, tak vyhodi toto: http://bmxshop.sk/kategoria-produktu/bmx-bicykle/wethepeople-bicykle/?filter_velkost=405 v tej velkosti vacsinou najdes uz len vylucne kvalitne crmo ramy, comu zodpoveda aj cena.
uz bmxky 10 rokov nesledujem, ale znacky co nieco znamenali boli: sunday, wethepeople, mongoose, haro, diamondback,... spesl uz dnes tusim nic obdobne nevyraba, len nejaky low-end.
ved sa ozvi do toho shopu musia robit aj poradenstvo a nieco ti poradia/najdu.
Zdravim, chcel by som ťa azet poprosiť (aj ked vravíš že sa do bmx už ...) o radu. Jaku bmx splašiť 9 ročnému 130cm vysokému? Ja sa tomu nerozumiem. Hlavne by som chcel vedieť akú velkosť kolies? Dakujem
cau, podla mna chalan bude tak na hornej hranici 18" bmx-ky. o 1-2 sezony by potreboval uz urcite 20". mozno by 20" bmxku uzivil uz aj teraz, s najkratsim moznym ramom...to je len moj nazor, takze to neber ako bernu mincu. v hornych prispevkoch spomenuty shop ma v sortimente kvalitne znacky a vyzera, ze sa budu vyznat a asi to riesia castejsie, im zavolaj. ja zatial deti nemam, takze som to nikdy neriesil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
videl som jazdit aj inych tlstoskov a vobec ne zle. kolko vazis, ze mas obavy?
uz bmxky 10 rokov nesledujem, ale znacky co nieco znamenali boli: sunday, wethepeople, mongoose, haro, diamondback,... spesl uz dnes tusim nic obdobne nevyraba, len nejaky low-end.
ved sa ozvi do toho shopu musia robit aj poradenstvo a nieco ti poradia/najdu.