strallis ak si sa rozhodol pre jeden z tých dvoch tak nevahaj a chod ich vyskusat ked su v Kosiciach Author ma hroznu vidlicu a este par slabin ale ma novsie komponenty aj sa mi viac paci, a aj cena je pre teba lepsia na tie 2-3 roky a _Adrian_ pozri aj predtym co som pisal CTM Delta, HAIBIKE,...
Hmm tak to budeš mať dobrý skok zo 400€ na 1700€ ale OK. Ale z týchto dvoch by som bral z každého niečo V konečnom dôsledku ale asi Tu meridu a skus ju zjednať na nižšiu cenu.
no zvazujem tu meridu xc 700. ale tak ma tam v inzerate ze cena pevna.co ja viem kolko by tak mozno dal dole z 450eur.len tam sa mi zda ci neni maly zdvih80mm?
Já by som tiež bral radšej to CTM a skúsil by som sa s predajcom dohodnúť na nižšej cene ( dá sa to a časom bi som ho tunil. Ale tak nejdeme tu strallisa prehovárať rozhodal sa hentak. A strallis Tu Gilu ma môj kamarát a on má 80kg a pruži to tak 4-5cm z10cm Ale ked si na to sadol jeho 100kilový tato tak to pružilo celkom ok PS: Zober ten author skus ho zjednať tak na 340-350€ a peniaze čo ti ostanú vraz do novej vidlice
Ja som mu vravel od zaciatki nech zoberie CTM Delta 2.0 2013 od kubicu ale stale chcel nejaku meridu _Adrian_ tak ked ma 100kg tak pruzi ale ak ma niekto 70kg a menej je mu na nic, Author je dobry, vsetko az na vidlicu je OK, ale radsej ho neber a kup CTM-ko
Trek Remedy 8 2021 sa predal aj ked bol dost dobry ale chcel som prejst na 29 palcove kolesa a karbonovy ram. Ani som nedufal ze nieco najdem skladom v polke sezony ale podarilo aj ked az v Brne ale som moc rad. Orbea Occam M10 2021 MYO.
Ja som fanušikom plašťov širky 2,8, tak zvažujem do toho všetkého, či to nebude aj tak stačiť ostať pri 27,5. jazdím dosť agresívne a vyslovene do endura ísť nemusím. stačil by odolný AM, no na 29 ich veľa nie je. Skôr je to teraz marketingovo posunute a aj cenovo, že Enduro ma byť 29. (XC nepočítam:D
Hladam bike do 400€. Viem, ze je to rozpocet minimalny, ale jazdim len obcas, ziadne tazke traily. Povedzme ze len leto, reps. ked je dobre pocasie, nejake tie polne cesty, semtam lesne zvaznice, trasy do 30km a naozaj len obcas, mozno 2x za mesiac. Na taketo jazdenie postaci aj bike uvedeny vyssie, resp. dalo by sa aj nieco ine poriesit? Momentalne jazdim na starom asi 12 rocnom biku, ktory uz moc nesluzi.
Ahojte mali ste niekto podobný problém??? Pri kúpe nového bicykla a zmontivani predného kolesá dám prvý výjazd a od predného kolesa pri otáčaní aj keď som nadvihol a len točil kolesom také plechové šuchnutia pri otáčaní neviem či od kotúče respektíve čo skontrolovať
Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no zvazujem tu meridu xc 700. ale tak ma tam v inzerate ze cena pevna.co ja viem kolko by tak mozno dal dole z 450eur.len tam sa mi zda ci neni maly zdvih80mm?
paci sa mi ten author, aj cena je myslim super len zevraj je ta vidla nanom nic moc, tak uz ozaj neviem
-13% CTM RAMBLER 4.0 29 bicykel, matná pieskovcová
869 € -13%
MOC 999 €-13% CTM RAMBLER 4.0 29 bicykel, matná pieskovcová
869 € -13%
MOC 999 €Prosim, nejaky nazor na https://www.decathlon.sk/mtb-st-530-zlty-275-id_8640692.html ?
Hladam bike do 400€. Viem, ze je to rozpocet minimalny, ale jazdim len obcas, ziadne tazke traily. Povedzme ze len leto, reps. ked je dobre pocasie, nejake tie polne cesty, semtam lesne zvaznice, trasy do 30km a naozaj len obcas, mozno 2x za mesiac. Na taketo jazdenie postaci aj bike uvedeny vyssie, resp. dalo by sa aj nieco ine poriesit? Momentalne jazdim na starom asi 12 rocnom biku, ktory uz moc nesluzi.
Dakujem za nazor/y.
Ďakujem