ja nevravim ze staci aby bol z karbonu kde som take nieco napisal?? pisem ze kedze je tam karbonovy ram( a karbon je drhsi tak sa netreba cudovat ze potom komponenty niesu nejake uzasne...) ale ten ram je lahsi ako ram toho ctm aj ako ten haibike... a potom ked casom pomeni komponenty za lepsie tak hmotnost bajku klesne este viac takze tak...a uz teraz je ten kellys najlahsi s tych bajkov co su tu postnute
bedo: jasné, je to shit carbon.. originál to je sklenená vata.. prosím ťa zapoj hlavu a uvažuj.. čo je lepšie? hliník alebo carbon? keď ten bike stál pred zlavou 2000+€ tak to asi nebude nejaké blato. základ dobrého bajku je dobrý rám. ako už povedal misopetrovic "ostatné komponenty sa dajú vymeniť" lebo niesu také drahé ako ten rám. kapiš?
nemám a ani nechcem mať. Len si myslím, že karbón je hlavne o skúsenostiach. Aj Cannon som si vyberal radšej hliníkový, pretože s hliníkom majú 30 rokov skúseností a s karbónom možno 10. A to má Cannon doživotnú záruku na rám a podľa ohlasov tá záruka aj funguje.
Aby si náhodou niekto nemyslel, že je to očierňovanie značky Kellys, to ani náhodou, sám som tu niekomu doporučoval Glock, čo bol vtedy za danú cenu veľmi dobre vybavený bike. Ale stále si myslím, že karbón je už pre nich príliš veľké sústo. Ale možno sa mýlim...
no ale nakoniec som sa rozhodol ze zavodne nejazdim takze mi karbon bude asi na nic a bojim sa toho ze napr. nikede padnem na ostru hranu alebo kamen a je po ráme takze zostanem pri hlinníku a asi si nakonec zoberiem ten flown ale najprv musim predat moj kellys
Tak zalezi od to jak kvalitny ten karbon je. Niektore karbonaky aj nejaky ten uder vydrzia.
žial nie je to tak. Karbonový rám je navrhnutý tak, aby ešte ako tak zniesol nejaké údery a dolnú rámovú trubku hlavne smerom zdola nahor( napr. oskočený šuter od predného kolesa a pod. Ale určite by som neskúšal rámovou trubkou naráať o nejaký padlý kmeň tromu). Ale ak bike položíš na bok, tak máš v karbónovom ráme už dieru.. V tomto smere nie je extra dovod na nejake výraznejšie zosilovanie steny trobiek..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aby si náhodou niekto nemyslel, že je to očierňovanie značky Kellys, to ani náhodou, sám som tu niekomu doporučoval Glock, čo bol vtedy za danú cenu veľmi dobre vybavený bike. Ale stále si myslím, že karbón je už pre nich príliš veľké sústo. Ale možno sa mýlim...
si zabil
žial nie je to tak. Karbonový rám je navrhnutý tak, aby ešte ako tak zniesol nejaké údery a dolnú rámovú trubku hlavne smerom zdola nahor( napr. oskočený šuter od predného kolesa a pod. Ale určite by som neskúšal rámovou trubkou naráať o nejaký padlý kmeň tromu). Ale ak bike položíš na bok, tak máš v karbónovom ráme už dieru..