Prosím pomôžte našiel som na trubke, na zadnej stavbe hardtailu carbon, takú preliačeninu asi od kameňa má asi 7mm, ako sa to dá opraviť ? .... keď treba veľmi dám tu aj foto... diky za pomoc.
s prodejcem nemá smysl řešit - max ti nabídnou nový rám se slevou
ale jak se říká za zeptání nic nedáš, takže zkusit můžeš.
je potřeba kontaktovat někoho kdo s karbonem dělá a tam to nechat opravit, mělo by to jít
pohybujem sa myslim tom istom svete ako ty. ziadne Sci-fi.. dokonca viem, ze su aj dobri a ochotni predajcovia, nie len ti neochotni, s ktorymi mas skusenosti ty.
nieje problem kontaktovat cez predajcu priamo dovozcu/vyrobcu a rieist zavadu/hladat riesenie s nim.
je to najjednoduhsia cesta ako sa dopatrat rychlo k nejakemu rieseniu / odporucaniu. Ked zlyha tato cesta, potom nastupuje google/kamarati/fora.... a na zaver rada tipu "pomoz si sam".
ja som nikde nepísal o zlej skúsenosti, ja len viem aké majú možnosti dodávatelia v SR a pochybujem, že by to niektorý z nich riešil inak ako ponukou nového rámu...už sa tu podobná vec riešila a dotyčný, ktorý si to dal opraviť B. Merešovi bol nadmieru spokojný...
no to by som rád vedel, čo by mu v tom obchode povedali...podľa mňa len toľko, že je to od kameňa čo oni asi ťažko ovplyvnia...
v tom pripade si namiesto hore uvedeneho citovaneho ironickeho komentara mohol rovno poradit pana Meresa, a ja by som ti nemusel opisovat moje skusenosti s predajcami.... usetrilo by to kopec casu tebe, mne... a hlavne efsixovi
Ak opraviť, tak myslím že Braňo Mereš bude naj. Samozrejme musí mať čas ...
Problém bude čas. Je dlhodobo mimo SK. mal by prísť v priebehu týždňa, ale budem rád ked si najde čas na naše riešenia.
V každom prípade ho skús kontaktovať, možno budeš mať šťastie a podarí sa ti ho ukecať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri najhorsom sa to snad bude dat opravit ...
urcite by som na tom nejazdil a zasiel tam, kde si bike kupil.
dalsi chytrak... a co keby mu povedali asi toto:
"tak my zistime u dodavatela ake su moznosti opravy (v ramci zaruky alebo mimo) a dame vam vediet, ci mame moznost vam to spravit"
ale jak se říká za zeptání nic nedáš, takže zkusit můžeš.
je potřeba kontaktovat někoho kdo s karbonem dělá a tam to nechat opravit, mělo by to jít
"tak my zistime u dodavatela ake su moznosti opravy (v ramci zaruky alebo mimo) a dame vam vediet, ci mame moznost vam to spravit"
neviem do akých predajní chodíš alebo v akom svete sa pohybuješ, ale je to presne tak ako napísal kubad...
nieje problem kontaktovat cez predajcu priamo dovozcu/vyrobcu a rieist zavadu/hladat riesenie s nim.
je to najjednoduhsia cesta ako sa dopatrat rychlo k nejakemu rieseniu / odporucaniu. Ked zlyha tato cesta, potom nastupuje google/kamarati/fora.... a na zaver rada tipu "pomoz si sam".
viewtopic.php?f=10&t=16859&st=0&sk=t&sd=a&hilit=meres
v tom pripade si namiesto hore uvedeneho citovaneho ironickeho komentara mohol rovno poradit pana Meresa, a ja by som ti nemusel opisovat moje skusenosti s predajcami.... usetrilo by to kopec casu tebe, mne... a hlavne efsixovi
Problém bude čas. Je dlhodobo mimo SK. mal by prísť v priebehu týždňa, ale budem rád ked si najde čas na naše riešenia.
V každom prípade ho skús kontaktovať, možno budeš mať šťastie a podarí sa ti ho ukecať