Kategórie
Bike-techPropain bikes - skúsenosti # kolesá # eshop # skúsenosti # poradenstvo # náboje # kompatibilita # technické otázky # nákup
https://www.propain-bikes.com/en/bikes/enduro/tyee-al/
Výpredaj -15% Marin Rift Zone Carbon 1 29 bicykel, červená/karbón
2 849 €
-15%
MOC 3 699 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
-25% BMC Fourstroke LT LTD 29 bicykel, deep purple/black
8 999 €
-25%
MOC 11 999 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 249 €
savings
MOC 3 299 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
https://www.propain-bikes.com/en/spindrift-15-rampage-deal/
Daň sa dopočíta až v košíku podľa zvolenej krajiny.
Plus maju nejake veci co sa oplatia cez black-friday (plaste a pod).
Len tam je postovne 15e co mi pride dost vela ked tam chcem spravit nakup za 40-50e.
Tak ak sa niekto chce pridat tak mi napiste spravu (BA).
Po roku intezivneho pouzivania podlahol tarche a pustil pri sedlovej trubke. Mam pocit, ze praska aj zadna stavba ale to zatial Propain zamietol pod koberec (zevraj to nie je poskodene)
Reklamacia super, mam znefukcnit (prepilit / prevrtat ram) a poslu novy. Zatial fajn, spokojnost
Síce staré ale časy sa zmenili , lebo aktualne riešim obdobný problém. Po dvoch sezónach mám prasklinu na zadnej stavbe pri hadici brdzy , pod skrutkou na vahadle prednej stavby a prasklinu od nárazu kameňu nad ochranou rámu. Dokopy 3 praskliny. Rám doručený februar 2023. Záruka do feb 2025.
Neuznané a platím za crash replacement 500 eur. Pritom zadná stavba je vytrhnutý bowden ako sa to stávalo často tým zlým dizajnom. No pod váhadlom je to podľa mňa námahou materiálu. Čo už. Kto nepraskne rám jazdi pid svoje možnosti
Princíp je na tom zlý. V komunite "propain bike owners" na fb su skusenosti že praskliny okolo ložiska a na zadnej stavbe sú časté a menili to bez okolkov. Ja som o impakte vedel a jazdil som ho , následne som si všimol zvyšné dve praskliny. Na impakt na to nenamietam , keby tam bol iba impakt nevadí mi to. Prečo ale mám mať iný pristup ako iný zákazníci keď dve z troch prasklín sú námahou materiálu?
Edit: doplním ano uznvam že sa správam vypočítavo , ale Propain sa prezentuje hlavne ako gravity značka do najdrsnejších podmienok. Tak nech berú na svoje triko nejakú nekvalitu ich výrobku pričom ruku na srdce jeden rám ich od toho čínana stojí 250 € dajme tomu. Prezentujú sa zárukou na carbonove rámy 5 rokov pre originalneho majiteľa. Ja originalny majiteľ som. A bohužialuž viem z mojích skúseností že keby sa niekedy nesprávam ako geňo s prepáčením. Tak mám nedokončený sadroš v byte, nemam zadarmo opravené centrálne zamykanie na novom aute čo ma 5 rokov záruku lebo viečko nadrže sa zaseklo a ja som bol nútený ho vylomiť , nemám opravený notebook a pánty na ňom a ja na nom pracujem nehrajkám sa minecraft. Bohužial niekedy treba byť drzý aby človek neostal s holou časťou zadného tela.