Force, čo tak niekedy vyraziť spolu. Ja som z Družstevnej a keď idem do Prešova, zvyknem chodiť cez Obišovce. Dnes som spravil Družstevná-Kechnec (benzínka)-Družstevná. Osobitne som si stopol čas od konca KE (pred odbočkou na Valaliky) po pumpu v Kechneci. Smerom na Kechnec som išiel celý čas proti hnusnému vetru, výsledkom čoho bola priemerka iba smiešnych 33,1 km/h. Pri pumpe som musel vypustiť tekutiny, ale potom som hneď išiel naspäť do KE. V podstate celú cestu späť som šiel medzi 40 a 50 km/h. Celková priemerná rýchlosť 38 km/h. Prešov a spať robím zvyčajne okolo 33 km/h priemer. Ak jazdíš pomalšie, prispôsobím sa. Ak rýchlejšie, sorry. Mám za sebou prvý mesiac jazdenia za celý môj život, takže zatiaľ som rád, že spravím aspoň tých 33 km/h do Prešova a spať. Čiže ak ťa nebaví stále chodiť osamote, ozvi sa.
Ked padnes v tej prepravke, tak je tam mozno sanca, ze sa neskrknes telom po asfalte, ale zasa v tom bude lietat, ci nebodaj to ma bezpecnostne pasy ?
No, "spadnúť" v tej prepravke je takmer nemožné. Okrem toho, na každej strane máš od ramien nejaké 3-4 cm voľného priestoru, neviem, či to na lietanie stačí...
Tak to je podla mna velmi velka nevyhoda ten stiesneny priestor Osobne som sa v tom neviezol, ale aj o Titanicu sa tvrdilo, ze je takmer nemozne, aby sa potopil, preto nevidim dovod, preco by mala byt ta prepravka neprevrhnutelna, staci nejaka nerovnost, smyk a uz letis, okrem toho, keby som mal nieco take, tak by som sa nedokazal na tom vozit po rovine, cize ak ides hore ides aj dole, a na cestaku si zjazd vychutnas podla mna lepsie, uz len rychlejsimi prejazdmi zakrut.
Tak to je podla mna velmi velka nevyhoda ten stiesneny priestor Osobne som sa v tom neviezol, ale aj o Titanicu sa tvrdilo, ze je takmer nemozne, aby sa potopil, preto nevidim dovod, preco by mala byt ta prepravka neprevrhnutelna, staci nejaka nerovnost, smyk a uz letis, okrem toho, keby som mal nieco take, tak by som sa nedokazal na tom vozit po rovine, cize ak ides hore ides aj dole, a na cestaku si zjazd vychutnas podla mna lepsie, uz len rychlejsimi prejazdmi zakrut.
Dúfam, že ten rýchlejší prejazd zákrutami si myslel ako vtip. Pretože to vtip je...
A osobne si myslím, že šmyk dostaneš skôr na dvoch tenučkých kolesách, ako na troch so širšími plášťmi.
Tam ide očividne o podomácky vyrobené sračky. Ja hovorím o *****h velomobiloch - Quest, Mango, Mango sport, Milan MK, Milan SL, Go-one EVO R a EVO K, ... Do podomácky vyrobenej sračky by ma nikto nedostal, to je fakt nebezpečné.
myslíš že by si v tej krabici v zjazde obehol? to by som chcel vidieť, však v krabici si neužiješ ani jazdu do kopca ani z kopca lebo nemôžeš klopiť a chcel by som ťa vidieť na rozbitej ceste kedže asi sa tak lahko tým jamám nevyhneš a zo sedla na tom asi tiež nepôjdeš..
Tam ide očividne o podomácky vyrobené sračky. Ja hovorím o *****h velomobiloch - Quest, Mango, Mango sport, Milan MK, Milan SL, Go-one EVO R a EVO K, ... Do podomácky vyrobenej sračky by ma nikto nedostal, to je fakt nebezpečné.
Urcte existuju aj podomacky vyrobene velomobily, urcite su aj amaterske sutaze, no tie v tom videu mi nepridu ako amaterske a teda si ani nemyslim, ze su podomacky vyrabane.
Dúfam, že ten rýchlejší prejazd zákrutami si myslel ako vtip. Pretože to vtip je...
A osobne si myslím, že šmyk dostaneš skôr na dvoch tenučkých kolesách, ako na troch so širšími plášťmi.
Tu mas ty vtip .. http://www.youtube.com/watch?v=aZErin820Gw kto na cestaku pojde tak pomaly do tej zakruty, na cestaku prejdes tu zakrutu rychlejsie ako na tebou tolko ospevovanej skatuli.Ci to preto ta rychlost, ze to je amater v podomacky vyrobenej skatuli ?
myslíš že by si v tej krabici v zjazde obehol? to by som chcel vidieť, však v krabici si neužiješ ani jazdu do kopca ani z kopca lebo nemôžeš klopiť a chcel by som ťa vidieť na rozbitej ceste kedže asi sa tak lahko tým jamám nevyhneš a zo sedla na tom asi tiež nepôjdeš..
Velomobily dosahujú pri zjazde rýchlosti do 130 km/h. Majú nezávislé odpruženie všetkých troch kolies. Ak ty zjazduješ na svojej hračke rýchlejšie ako 130 km/h, si pre mňa BOH a nemám k tomu čo dodať! Na youtube máš kopu videí, kde niekto na velomobile sfúkne cesťáka ako malé decko. Stačí pozrieť a nedristať.
Tu mas ty vtip .. http://www.youtube.com/watch?v=aZErin820Gw kto na cestaku pojde tak pomaly do tej zakruty, na cestaku prejdes tu zakrutu rychlejsie ako na tebou tolko ospevovanej skatuli.Ci to preto ta rychlost, ze to je amater v podomacky vyrobenej skatuli ?
Ukáž mi jedno jediné video, kde cyklista na klasike predbehol pri zjazde velomobilistu a pošlem ti 100 EUR.
Velomobily dosahujú pri zjazde rýchlosti do 130 km/h. Majú nezávislé odpruženie všetkých troch kolies. Ak ty zjazduješ na svojej hračke rýchlejšie ako 130 km/h, si pre mňa BOH a nemám k tomu čo dodať! Na youtube máš kopu videí, kde niekto na velomobile sfúkne cesťáka ako malé decko. Stačí pozrieť a nedristať.
Bolo by na mieste, ked uz argumentujes rychlostou uviest aj o aky kopec sa jedna .. Na TdF tiez dosahuj rychlosti 120 km/h, ked su na to podmienky ..
Bolo by na mieste, ked uz argumentujes rychlostou uviest aj o aky kopec sa jedna .. Na TdF tiez dosahuj rychlosti 120 km/h, ked su na to podmienky ..
120? Na youtube som našiel jedno jediné video, kde išiel profík na TdF necelých 100 km/h. 120 je proste blud. Pošli mi to video z pretekov, kde sa išlo 120. Rád si ho pozriem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=gTenDvdaEvY
No, "spadnúť" v tej prepravke je takmer nemožné. Okrem toho, na každej strane máš od ramien nejaké 3-4 cm voľného priestoru, neviem, či to na lietanie stačí...
Neviem .. podla mna to zasa take nemozne nie je
http://www.youtube.com/watch?v=40124-_1bUM
Urcte existuju aj podomacky vyrobene velomobily, urcite su aj amaterske sutaze, no tie v tom videu mi nepridu ako amaterske a teda si ani nemyslim, ze su podomacky vyrabane.
a tie pred tým boli neskutočné??
podomácky vyrobené shity... to je dosť rozdiel
Ukáž mi jedno jediné video, kde cyklista na klasike predbehol pri zjazde velomobilistu a pošlem ti 100 EUR.
Díky za pobavenie. hehe Pekné jatky. Tie kvapôčky majú evidentne super aerodynamiku no ináč im zákruta v zjazde trošku vadí. hehe
Tych 100 EUR pouzi radsej na to, aby Ti tie blbosti niekto dostal z hlavy
120? Na youtube som našiel jedno jediné video, kde išiel profík na TdF necelých 100 km/h. 120 je proste blud. Pošli mi to video z pretekov, kde sa išlo 120. Rád si ho pozriem.