Ked som s týmto prisiel ku predajcovi tak mi tvrdil že pri celoodpruženom ráme určité odchýlky s súúsovsosti sú vraj normálne že aj jeho dalsí zákazník na biku do 100000 nemá kolesá celkom súosé,takže čo ja čakám na biku za 20000 a že aby som to neriešil.
potom som sa náhmatkovo siel opýtať do iného bike shopu tak mi tam ten predavač ktorý práve centroval dáke zadné koleso povedal že kolesá by mali byť súosé no v zápätí sa opýtal že kto mi povedal o tom čo som tu vyššie napísal či to bol dáky miestny predajca?Ja že áno a opýtal som sa prečo?
No vraj preto že nechce nikomu kydať na hlavu.
A ked som mu povedal že na nikoho nekydá kedže nikoho som nemenoval tak mi povedal aby som sa opýtal ešte aj u dalsích miestnych predajcov na posúdenie.....
Tak mi to pripadá akoby predajcovia v meste boli dohodnutý na akomsi prímerí.
Preto ak sú na toto dáke tolerancie v ktorých by tieto rozmery mali byť chcel by som si to porovnať či mám nárok na reklamáciu.
posledný komentár: 19. 9. 2025 o 15:12
Len pre ilustraciu - mam "seriozny" bike (Kona Dawg), na ktory by nemal byt problem nahradne diely zohnat a toto som teraz musel riesit:
Pri lowend bikoch je to akceptovatelne. Ale seriozny bike s klznymi by som nekupoval. Vybral som si full, ktory ma zadnu stavbu na priemyselnych loziskach. Potom nie si odkazany na svojvolu vyrobcu.
A puzdra tlmica by zase nemal byt problem dat vyrobit.
Jasne, ze tlak na benzinke je malo, ale ja som to pochopil tak, ze tlmic ostal poklesnuty aj ked nebol zatazeny a to je problem.
čo sa týka tej pumpy nemám takú k dispozícii a ani môj predajca ju nemá ale kamarát mi radil aby som sa skúsil opýtať po dalších predajniach v meste.No a ani nemám teraz na takú peniaze a asi ani tak skoro nebudem mať kedže mám padáka v práci."Ked sa darí, tak sa darí".
Jasne, ze tlak na benzinke je malo, ale ja som to pochopil tak, ze tlmic ostal poklesnuty aj ked nebol zatazeny a to je problem.
Tak som to pochopil aj ja. Reagoval som na ten maly tlak. Ak je tlak prilis maly v pozitivnej komore, potom negativna pruzina skracuje zdvih (posoby proti pozitivnej)...Ale ked pise vid. posledny post, tak potom to nieje ten problem. No aj tak sa mi zda 6.5bar maly tlak, to je cca 95 PSI, co je na tlmic s pomerne malo objemovou pruzinou dost malo, ale to je len dohad...
Tak som to pochopil aj ja. Reagoval som na ten maly tlak. Ak je tlak prilis maly v pozitivnej komore, potom negativna pruzina skracuje zdvih (posoby proti pozitivnej)...Ale ked pise vid. posledny post, tak potom to nieje ten problem. No aj tak sa mi zda 6.5bar maly tlak, to je cca 95 PSI, co je na tlmic s pomerne malo objemovou pruzinou dost malo, ale to je len dohad...
a ktorý predajca dnes nemá tlmičovú pumpu?
a ktorý predajca dnes nemá tlmičovú pumpu?
A ten predajca mi argumentoval že výrobcovia menia závity na tlmičoch preto vraj aj pumpa čo pasuje na tohoročný model nemusí pasovať na modely o dva roky.A ani redukcie vraj nemusia pokrývať celé spektrum modelov a jemu sa na pár vidlíc a tlmičov neoplatí pakú 1200 sk pumpu držať na predajni.Lebo keby za fúkanie pýtal 100 sk tak by ludia gúlali očami.
RS (okrem starších SiD, ...), Sunto, Manitou, Macocha, FOX (okrem TAlas na hustenie tretej komory) .....
No a nakoniec su len pružinové a elastomerové (tie netreba fúkať)
Hustenie treba robiť len cez ***** na to určenú!!! (malý objem, vysoký tlak)
Ale ked pouzije kompresor na pumpe, tak nenafuka pozadovany tlak resp. pokazi kompresor. IMHO tlmicu nema ako ublizit.
tlmiču neublíži, ale ani nanafúka.
Toto som riesil pred tromi tyzdnami a dedo v pneuservise sa divil ze to nejde nafukat. Spadol mi tlak z vidly a islo mi len o to aby som dosiel domov. Vidle tym nijako neublizis a dofukujem ju malokedy ale raz za tyzden kontrolujem tlak.
Tlmic FOX tak raz stvrtrocne dofukam.
A na vidlici mam uz odidene tesnenia, takze pred kazdym druhym vyjazdom
Uskodit to nemoze, ale mne by sa nechcelo
Ako si napisal teoreticky nie, hoci vyssi tlak viac namaha tesnenia, ale toto je cista spekulacia. Vyrobca urcite dimenzuje priemer, kvalitu a tvar tesneni tak aby zvladali prevadzkove tlaky. Na ine castami vyska tlaku nema ziadny vplyv. Vecsi problem robi spina a nedosledne osetrovanie vnutornych noh ( mazanie atd.) a to nehovorim o pravidelnom servise do ktoreho patri aj vymena tesneni podla servisnych podmienok urcenych vyrobcom.