Prosím o skúsenosti a názory na "novinku" bicykla značky Trek, model Supercaliber 9.8 s teleskopickou sedlovkou.
https://trekbikes.sk/bicykle-horske29-celoodpruzene/5183-22156-trek-supercaliber-98-xt-p1-2021-gloss-radioactive-red-matte-black.html#/34-velkost_ramu-s
Konkrétne ma zaujíma či je to vhodný bicykel na XC MTB maratóny na Slovensku pre mňa 100kg jazdca, či 60mm zadný zdvih bude dostatočným. Uvažujem nad ním na závodné jazdenie MTB maratónov. Taktiež ma zaujímajú názory a rozdiely na porovnanie bicykla Specialized Epic Expert 2021.
Ďakujem za všetky odpovede.
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
Podľa toho čo máš v pláne na tom jazdiť. Ak budeš jazdiť ľahšie XC trate tak ti tento bicykel postačí, avšak ak zoberieš bicykel do náročnejšieho terénu tak začneš strácať istotu v zjazde. Mal som možnosť bicykel testovať, a musím povedať, že bicykel je obratný, rýchly, veľmi dobre "odpovedá" na tvoju akciu. Kde nastane problém, je rýchly, technický, ba priam rozbitý terén. Tu mám možnosť to porovnať s M10, ktorá tento bicykel schová do vrecka čo sa týka zjazdu. Ale ak hľadáš dobrého spoločníka , s ktorým si "naložíš" do tela, tak toto je určite ono
Cela tato debata bola o tom, ci pre bezneho smrtelnika nebude lepsi a rychlejsi bike, ktory nie je mozno taky obratny ale je stabilnejsi a viac odpusti.
Porovnavas novy Supercaliber so starym E*****m, ktory mal strmsi hlavovy uhol a bol znamy "neposednostou" v zjazdoch. Vacsinou ludia v tomto vlakne spominali biky, ktore maju polozenejsie uhly, pripadne zdvih 120 a vidlu s 34/35. Nie je vyzicky mozne aby Trek s 60mm zdvihu vzadu, kratkou zadnou stavbou, 69 stupnovym hlavovym uhlom a vidlou s 32mm nohami bol stabilnejsi a tuhsi ako bike s masivnejsou vidlou, polozenejsimi uhlami, vyzsim zdvihom a dlhsou zadnou stavbou. Vsetko je to relativne s cim to porovnavas.
Supercaliber je skvely zavodny bike ale je to skor "softtail", robeny s jedinym cielom - max rychlost pre pretekara. A pri vsetkej ucte, clovek so 100+ kg ma od pretekarskej postavy daleko. Uz ja so svojimi 83kg som citil vyrazne zlepenie ked som presiel z 32mm na 35mm vidlu. Preto sme dotycnemu radili, ze mozno pre neho nie je uplne najvhodnejsi bike ktory bol optimalizovany pre 60-70kg cloveka.
Ani ja seba neriešim. Jazdiť sa má pre radosť a nech sa ostatní aj po****.
Bike je podľa mňa naozaj krásny - aj keď ja sa pozerám iným smerom.
To zalezi skor od toho ako jazdis ako od konkretneho biku. Pozeram, ze mas v profile Supa s lockoutmi, tak vies ci ich vyuzivas ci nie. Supercaliber 9.7 ma uplne obycajnu Rebu, aku ma x inych bicyklov a ziadny bike nie je urobeny tak aby si ju nemusel zamykat (jedine specialized brain alebo fox live valve).
Niektore biky maju na zadnom tlmici tuning od vyrobcu aby sa pri pedalovani drzal v hornej polohe. Ale kazdy tlmic a kazda vidla sa v odomknutej polohe bude hojdat - viac alebo menej. To kolko sa bude hojdat zalezi od tvojej hmotnosti, tlaku v tlmici, jazdeckeho stylu a v pripade zadneho tlmica od prepakovania ramu.
Ale ak jazdis na rychlost (najma hore kopcom), tak pokial bude podklad rovny (cesta, utlacena zvaznica, ci lesny chodnik), tak vzdy budes rychlejsi na zamknutom tlmici. Bodka. Vzdy budes stracat nejake watty na to aby si stlacil tlmic. A pri vidlici akonahle pojdes do stojky, tak budes stracat energiu na to aby si stabilizoval stred tela a tazsie v takej rozhojdanej polohe prenesies na pedal tie iste watty pri rovnakej energetickej narocnosti.
Vzdy mas ale moznost zamykat a odomykat priamo na vidlici a tlmici. Ak nepretekas tak ti mozno uplne bude stacit si zamknut tlmic/vidlicu bez dialkoveho pod kopcom a hore na kopci odomknut.
Ak ale niekto tvrdi, ze si dal dole dialkove aby usetril hmotnost a teda bol rychlejsi, tak je to pitchovina ako dvere. Jediny tradeoff za remote je ze budes mat na riadidlach dalsi ovladaci prvok a v spleti kablov o 2 navyse.
Ja napr. remote nemam a uvazujem nad tym, ze by som si ho dorobil, len je to draha investicia (cca 600 euro) a nechcem tie kable navyse, takze by som musel ist aj do AXS prehadzovacky. Mozno o rok
Kupujem v lokálnom obchode SKF, NTN, FAG a pod., čo je dostupné.
Hlavne sa mi jedná o náročnosť vymeny. Podľa výkresu by to mal byť jednoduchý čap s 1 ložiskom na každom konci.
Asi to najskôr rozoberiem