Mam umf hardy 4 a chcel new vidlu rozmyslam ci tam mozem dat dvojkorunku a aky velky zdvih. Poradili by ste mi aky zdvih mam dat ak budem mat dvojkorunku a aky ked jednokorunku. Zatial rozmyslam nad 170 dvojkorunka. DIKI
Žiadna dvojkorunka, žiaden zdvih 170mm. Na tento lacák maximálne 120mm . Vela sa tu už o tom písalo a písalo sa aj o tom na čo je dobré na slopingový "freeride" dávať velký zdvih. Prišlo sa k záveru že to je velmi, velmi velká blbosť z dôvodu bezpečnosti, geometrie ....
Ja mám na čaprnke dvojkorunku 170mm,nie že by som si ju tam dával,tak som to kúpil.Ale ke´d ti mám pravdu povedať,tak nič moc...daj si poradiť.130ka by mala byť v pohode
Kamos ma na svojom hardy 3 130mm duro a je to maximum kotore by som tam daval. Po merani pomocou : http://www.tuning-test.cz/index.php?inp ... u/4_2.html to vyslo 66/67° co je dost ohubu lebo je to maximum. Tento ram bol povodne konstruovany na 80 mm a merida zacala nan bez upravy geometrie davat 100 mm.
Takze maximalne 130mm!!! a uz aj to bude o hubu.
Takze mozes rovno zabudnut na 180mm dvojkorunku, pokial nemas dobru poistku.
2 Downhillista: ked vravis ze je v poho tak naco sa teda pytas??
ked ti vacsina (ak nie vsetci) povie ze viac ako 130mm nie, tak nieco na tom asi bude nie??
130mm je na ram konstruovany povodne na 80mm dost. ved aj tak uz bude zdvih prekroceny o 50mm
PS: aj ja rozmyslam aku novu vidlu by som si mal dat na moj bike ak je konstruovany na 100mm. zvladol by ten ram aj 150mm ci to je na jazdenie uz privela?
Daval by som tam tak maximalne 130 lebo 150 je uz privela a na ht rame to nevyuzijes. Treba si uvedomit ze zdvih nije vsetko, dost to zavisii od toho ci ten zdvih aj vyuzijes a ako ho vyuzijes.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.tuning-test.cz/index.php?inp ... u/4_2.html to vyslo 66/67° co je dost ohubu lebo je to maximum. Tento ram bol povodne konstruovany na 80 mm a merida zacala nan bez upravy geometrie davat 100 mm.
Takze maximalne 130mm!!! a uz aj to bude o hubu.
Takze mozes rovno zabudnut na 180mm dvojkorunku, pokial nemas dobru poistku.
Tak toto je fakt extrem:
Ram urceny na 100mm zdvih nejaky debilek da 200mm dvojkorunku.
TAK TO UZ HEY:
musí to byť inák nevyvážené
myslím si že 120/130 max ako väčšina ... ak chceš bikovať
//davhan .. písali sme asi takmer súčasne
ked ti vacsina (ak nie vsetci) povie ze viac ako 130mm nie, tak nieco na tom asi bude nie??
PS: aj ja rozmyslam aku novu vidlu by som si mal dat na moj bike ak je konstruovany na 100mm. zvladol by ten ram aj 150mm ci to je na jazdenie uz privela?
Tak toto je fakt extrem:
Ram urceny na 100mm zdvih nejaky debilek da 200mm dvojkorunku.
TAK TO UZ HEY:
este aj to prestriekanie je na grc