Napíšte aky máte bike a hlavne koľko váži (a aj na akej váhe bol vážený, foto, atď). Celkom ma to zaujíma, lebo idem dost na váhu.
P.S.: Keď dorobím pripíšem aj môj bike.
Rozdiely medzi krosovým kolom (do ľahšieho terénu) a fitness kolom (cestným s rovnými riaditkami) viditeľné aj na tvojom Scotte - prvý aj druhý obrázok: stavba rámu (najmä širšie a dlhšie vidly, možno aj dlhší rázvor), brzdy , prevody, možno šírka riadidiel...
asi mesiac mam lacny to model (vypredajovy) KELLY'S OXYGENE model z roku 2005... Tabulkova Vaha 14.1kg, ja som navazil 14,26kg (ale to som nan uz nejake veci "zavesil")
ja by som uz dal rovno dole tu pumpu, tachac a este aj ten drziak na flasu tam strasne krici
tak to je uz na mna vela....este aj tachac chces dat dole ? co uz podaktorim uplne preskakuje? ved toto niesu biky na skakanie zeby si tam mal co najmenej veci..to akoze teraz vsade kde idem si mam brat batoh aby som mal kde mat pumpu a flasu ?
hosi, delejte si prdel z plasteliny hezky doma... potom si s ni muzete i pohrat (nektery, ze?)
inaq ja planujem dat na bajk aj detsku sedacku, blatniky, stojan na notebook , slnecnik a vandlik na umyvanie noh (lebo mi strasne *****)... myslite, ze to tam zmestim
hosi, delejte si prdel z plasteliny hezky doma... potom si s ni muzete i pohrat (nektery, ze?)
inaq ja planujem dat na bajk aj detsku sedacku, blatniky, stojan na notebook , slnecnik a vandlik na umyvanie noh (lebo mi strasne *****)... myslite, ze to tam zmestim
to billes: nemam rad ovesany bike ako vianocny stromcek, proste ako som uz pisal, ak tachac, tak to aby bol zabudovany v mobile, to si radsej za tie prachy kupim nejake skulky
a na flasku vies hadam aky mam nazor
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez som mal ten problem s mojim bikom
tak to je uz na mna vela....este aj tachac chces dat dole ? co uz podaktorim uplne preskakuje? ved toto niesu biky na skakanie zeby si tam mal co najmenej veci..to akoze teraz vsade kde idem si mam brat batoh aby som mal kde mat pumpu a flasu ?
Mal by si porozmyslat nad privesom
a na flasku vies hadam aky mam nazor