Mám pocit, že je to všetko od UNNA na jedno brdo, akurát sa menia zdvihy. Čakal by som , že DH bude mať v porovnaní s XC/EN viac predimenzované trubky.
PS: Budú to tí katalánci aj lakovať? Alebo to budú predávať takto nasurovo jak jak dve kilá karmenádle ?
Myslel som to tak, že tá horná rámová trubka je napohľad rovnako hruba u XC aj EN aj DH, rovnako aj zadná staavba. . Ale aj tak by som sa do toho bál ísť za tie prachy
Veru tak , komponentová skladba je to najnižšie čo na to vedeli dať , aby sa to " pohybovalo "...ale na druhej strane dostane zákaznik pojazdný bike za cenu nižšiu ako sa predávajú samotné rámové sady...já keby som bol , čo nie som ENDURISTA, tak idem do toho .
...ta presne toto ma napadlo...predám a parkovať budem u Juraja...bo keby že kúpim a " ona " sa to dozvie , ta rozvod je jasný
Pravidlo #12 hovorí jasne, že správny počet bicyklov je n+1, pričom n je počet, ktorý práve vlastníš. A dá sa ešte definovať ešte ako s-1, pričom s je počet, pri ktorom sa s tebou tvoja polovička rozvedie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Budú to tí katalánci aj lakovať? Alebo to budú predávať takto nasurovo jak jak dve kilá karmenádle ?
Urcite menej ako blato, co sa dokaze naflusat na piest zadneho tlmica
Kuriéra by som s ním nevyhodil...
Pravidlo #12 hovorí jasne, že správny počet bicyklov je n+1, pričom n je počet, ktorý práve vlastníš. A dá sa ešte definovať ešte ako s-1, pričom s je počet, pri ktorom sa s tebou tvoja polovička rozvedie.