odporucam pozriet fotky z 1000miles ako sa "cestuje" alebo pre mna neskutocne motivacne video https://www.youtube.com/watch?v=EC7isAOF0h8
kedysi som jazdil na 4-6 dni po slovensku - 99%asfalt s taskami na nosici len v zadu, prespavanie v kempoch. mam chut vyskusat teraz tie tasky bez nosica na 1-2 noci bez stanu v lete ked bude ustalene pocasie, potom pripadne dokupit lahucky stan a dat ho povedzme na rajdy alebo do ramu. urcite ale na XC-HT lebo po dnesnych cestach to uz nieje ono a strihnut to obcas zvaznicou cez kopce je urcite lepsie.
fotka nieje az tak moc offtopic - stale je moj vysnivany - ibaze ho mam doma - uz 12 rokov - stara laska nehrdzavie - je to hlinik
Dať pozor na zadnú osku kolesa..kamošovi strihlo koleso v klopke a v priereze zistil že oska je z "papiera" inak dobrý stroj..
jazdim tiez V4, zaciatkom roka ma v BPK zastavil chalanisko a tiez ma upozornoval na to ze na tom odstrihol osku, pravdepodobne to bol tvoj kamos. riesil som to dost intenzivne aj s dodavatelom a dopatral som sa k tomu ze nieje uplne jednoznacne ze je to vyrobna chyba. povodne som ju chcel pre istotu vymenit, ale nakoniec som to odlozil na neurcito. mam na tom odjazdene rozne DH trate, preskakane kvantum skokov a dropov, osku kontrolujem a nieje problem.
Toto je 4.2, tie este ani neposielali predobjednavkovym, uz tam je ale boost, takze i ina oska. Na 2012-tke som osku strihol po takmer styroch rokoch a nebola vobec papierova. Inak Silno nad nim uz od zaciatku uvazujem, este bol len na fotkach jazdcov commencalu ktory tvrdili ze je to len pre nich uprvena stvorka, ale na moje jazdenie to uz je urcite zdvihovo privela. Mohli by vypustit nejaku 29-inu na 130 zdvihu .
marecej by ma zaujímalo ako to ultrazvukom skúšajú? ...vzhľadom na materiál (rýchlosť šírenia ultrazvuku v materiáli a použitú sondu) a zároveň na hrúbku skúšaného materiálu - nakoľko konvenčný ultrazvuk má svoje opodstatnenie niekde pri hrúbkach od 8mm hore. Jediné čo si viem predstaviť je je phased array...Keď ale všetko zhrniem tak jedine čo by som vedel UT teoreticky odskúšať sú prípadné zdvojeniny v rovných častiach materiálu priamou sondou...
Vďaka za link...celkom zaujímavé.Vyzerá to na meranie hrúbky konvenčnou metódou podľa obrázku aj keď tá mašinka by mala vedieť aj phased array...ja osobne sa zaujímam skôr o skúšanie kovových materiálov, preto ma zaujala možnosť skúšania aj kompozitov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kedysi som jazdil na 4-6 dni po slovensku - 99%asfalt s taskami na nosici len v zadu, prespavanie v kempoch. mam chut vyskusat teraz tie tasky bez nosica na 1-2 noci bez stanu v lete ked bude ustalene pocasie, potom pripadne dokupit lahucky stan a dat ho povedzme na rajdy alebo do ramu. urcite ale na XC-HT lebo po dnesnych cestach to uz nieje ono a strihnut to obcas zvaznicou cez kopce je urcite lepsie.
fotka nieje az tak moc offtopic - stale je moj vysnivany - ibaze ho mam doma - uz 12 rokov - stara laska nehrdzavie - je to hlinik
inak to ma vpodstate vsetko co chcem od zimaku:
1. rigid vidla 2. 1x9/10/11 MTB pohon
3. 27.5+
4. rozumna vaha (udajne 12.5kg v Mku)
jazdim tiez V4, zaciatkom roka ma v BPK zastavil chalanisko a tiez ma upozornoval na to ze na tom odstrihol osku, pravdepodobne to bol tvoj kamos. riesil som to dost intenzivne aj s dodavatelom a dopatral som sa k tomu ze nieje uplne jednoznacne ze je to vyrobna chyba. povodne som ju chcel pre istotu vymenit, ale nakoniec som to odlozil na neurcito. mam na tom odjazdene rozne DH trate, preskakane kvantum skokov a dropov, osku kontrolujem a nieje problem.
tesim sa s tebou, dufam ze kvoli tej kvalitke nebudes musiet prist o oblicku