ked uz sme v nemeckych koncinach tak mne sa posledne velmi pozdava tento
-je lahky /vraj do 12 kg /
-neokukana znacka / doverujem nemeckym inzinierom/
-vyzera svojsky /pokrutene trubky na kazdom druhom bajku mi lezu na nervy/
chrinik: Zeby ten Simplon mal zrovna rovne trubky, to by som ani netvrdil. Fakt sa teda odlisuje, tu hornu ma ohnutu trochu inak. Kazdy mame asi inu predstavu o tom, co znamena rovne, ze? A ked uz sme pri znacke Simplon, je to svajciarska znacka, nie nemecka. Ked uz si nejaky bike vyberas, tak taky zaklad by si mohol mat nastudovany. A neopozerany je akurat asi tak na SK - v nemecky hovoriacich krajinach je velmi dobre znamy.
Lapierre: K Tvojej odbornosti posudzovat funkcnost pruzenia pohladom sa vyjadrovat nejdem kedze nie som taka kapacita aby som sa Ti mohol rovnat, vyjadrim sa teda len k Tvojej slovencine. Neviem nad cim váhas, ale váhadlo nepoznam. Existuje len vahadlo... http://sk.wikipedia.org/wiki/Vahadlo
nehovorím o sebe že som odborník a že dokážem odhadnuť ako systém pruženia bude fungovať na prvý pohľad (načo by bol potom linkage) .. bol to subjektívny názor (možno nesprávny)... viem napísal som hlúposť najprv som myslel že je to klasický štvorčap ale až po davhanovom príspevku som sa nato bližšie pozrel a je to virtuálny štvorčap, preto som zmeníl názor vyšlo to všetko chaoticky ale aj tak je to len subjektívny názor nie odborný posudok
a Jezus dik aspoň odstránim jednu chybu a určite si to vďaka tebe zapamätám
skor ide o to, ze je jedno aky a kolko cap to je... ale zvacsa Slovak, co este nevidel na zaprdenom Slovensku, vsetko odsudi, to nevadi, ze u susedov je tato kvalitna znacka aj znacne rozsirena...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
steju vysvetlil
-je lahky /vraj do 12 kg /
-neokukana znacka / doverujem nemeckym inzinierom/
-vyzera svojsky /pokrutene trubky na kazdom druhom bajku mi lezu na nervy/
ospravedlňujem sa, vyzerá to na virtuál pivot takže to nebude až tak zlé
to je fakt, taky Vertec bude omnoho premakanejsi...
Lapierre: K Tvojej odbornosti posudzovat funkcnost pruzenia pohladom sa vyjadrovat nejdem kedze nie som taka kapacita aby som sa Ti mohol rovnat, vyjadrim sa teda len k Tvojej slovencine. Neviem nad cim váhas, ale váhadlo nepoznam. Existuje len vahadlo... http://sk.wikipedia.org/wiki/Vahadlo
a Jezus dik aspoň odstránim jednu chybu a určite si to vďaka tebe zapamätám
Vsetkym nocnym ftakom zelam pokojny zvysok noci.
len ta cena keby bola ludska
no v mojej partii je dlhoročnou stálicou tento
Lapierkoooo sa sem-tam utne mno, Ze? . Tiež pri mojom bajku radil hrusky k jablkám
občas málo rozmýšlam a vela píšem/kecám