Oba su otras - farebny dizajn ako nejaka trikolora. Shickmo, uvedom si, ze o tychto bikoch nesnivas, ze to je to nutne zlo, co by si si kupil ak budu peniazky. Sniva sa o inych.
Vcera som obdrzal info, ze servis LEFTY je v KE, co je stastie pre mna, takze s tym by to az take nebolo, ale upozornili ma, ze je to drahsie servisovanie.
..dúfam, že tým myslíš servis v ISAKO alebo to robí niekto iný...?
Diplomaticky pisem len tym, s ktorymi sa nepoznam a aj to nie vzdy. Shickmo tento "drsny" nazor odo mna urcite zvladne, ze Shickmo? A kto je Kubis?
jasne jezu tvoj nazor zvladam ...ale to ten moj nejak nezmeni-tento bajk este v min.rocnom vydani bol moj vysnivany-teraz je vsak este o krok lepsi...to by som musel mat velike hory penez aby som zacal snivat o niecom inom-v tejto kategorii je to moj sen-aj ked priznam cely cierny(08) sa mi pacil viac..ale myslim ,ze ho zaradia tiez do ponuky-toto je totiz teamova verzia!
P.S. Ale musim povedat, ze ma Radon velmi sklamal, aj ked ho v mojom uzsom vybere nemam. Po modeloch 2008 kde mali maratonske biky na AL rame aj pod 11 kg a boli celkom good teraz vypustili len taketo nicim vynimocne kusy s vahou nad 11,5 kg. Som zvedavy, ci este doplnia nejake lepsie vybavene s nizsou vahou abo toto je vsetko, co zvladli pripravit na tuto sezonu...
ono to ani tak nekričí ako neladí ... podla mna kombinacia cierna s bielou je velice neštastná, takisto ako modra so žltou, cervená na bielej(nie naopak!), prípadne ako vrchol lapierova cervena s army zelenou...
Shikmo: Radon daj opieskovať, žložíme sa ti na nejaky paint.
Predna cast biku aj s vidlou je OK, opieskovat staci vsetko spoza hlavovej smerom dozadu. Ale aj tak vyzera divne na tej fotke - je to maratonsky bike a fotia ho zospodu a s polozasunutou sedlovkou a nezmyselne vysoko polozenymi rajdami ako keby to mal jazdit pubertak v meste po schodoch. Zly setup, zla foto...
Ja nemam averziu voci Ritchey. Je to dobra a spolahliva znacka, takze podla mna je to OK. A okrem toho, cely kokpit je Ritchey, takze to nie je samoucelne. A inak nemozem si pomoct, ale najlepsie farebne zladeny a teda najkrajsi je prave ten najlacnejsi Canyon Lux 7. Lux 8 ma rafiky co neladia so zvyskom biku a Lux 9 ma okrem neladiacich kolies co vyzeraju ako z cirkusu este aj skaredu vidlu.
mal som na mysli nehodiaci sa priemer sedlovky ku robusnej ramovejkonštrukcí... tot vsio. Mno a vidíš , dokona názorný priklad otrasnej kombinácie bielej a ciernej farby ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bike-discount.de/shop/k173/a11827/qlt-race-60-team-colour-2009.html?mfid=52
alebo-
http://www.bike-discount.de/shop/k173/a11982/qlt-race-70-team-colour-2009.html?mfid=52
...najlepsie ,ze ich uz predavaju ale nie su na ich orig.stranke
ale ja mam radsej ciernu-a xtr ako bielu a xo..a ten elixiiir-tot vecny zivot slubuje (
..dúfam, že tým myslíš servis v ISAKO alebo to robí niekto iný...?
Diplomaticky pisem len tym, s ktorymi sa nepoznam a aj to nie vzdy. Shickmo tento "drsny" nazor odo mna urcite zvladne, ze Shickmo?
aj mne sa tento viac paci-(foto nech sa netreba preklikat
jasne jezu tvoj nazor zvladam
http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/QLT-Race-7-0_id_5741_.htm;jsessionid=620BAC00D8C510059724A2D4F03F628D#
P.S. Ale musim povedat, ze ma Radon velmi sklamal, aj ked ho v mojom uzsom vybere nemam. Po modeloch 2008 kde mali maratonske biky na AL rame aj pod 11 kg a boli celkom good teraz vypustili len taketo nicim vynimocne kusy s vahou nad 11,5 kg. Som zvedavy, ci este doplnia nejake lepsie vybavene s nizsou vahou abo toto je vsetko, co zvladli pripravit na tuto sezonu...
Shikmo: Radon daj opieskovať, žložíme sa ti na nejaky paint.
Takto sa maju fotit maratonske biky:
http://www.merida.sk/velkyobrazek.php?url=/imgs/products/Merida/178059_ninety-six-carbon-3500-d-09_main_large.jpg
http://www.canyon.com/mountainbikes/bike.html?b=777
Ale ten canyon