Stara 575? Tvoj transition ukazuje na dobry vkus, hehe.
Vraj je ten sb-66 este lepsi ako 575, mal som ho pod zadkom zatial iba chvilocku, co ta dano primelo zase menit?
Keby som bral sb, tak necham rovno pushnut tlmic nech z toho vytrieskas co to da a ako ti chodi float na 575, spokojny?
Stara 575? Tvoj transition ukazuje na dobry vkus, hehe.
Vraj je ten sb-66 este lepsi ako 575, mal som ho pod zadkom zatial iba chvilocku, co ta dano primelo zase menit?
Keby som bral sb, tak necham rovno pushnut tlmic nech z toho vytrieskas co to da a ako ti chodi float na 575, spokojny?
táto sb 66 carbon je vlastne model 2013,tlmič Fox Kashima CTD,vidla Fox Kashima CTD - nohy 34 mm,vozil som sa len na hliníkovej verzii-tá ma presne takú geometriu ako carbónová.Pocit z jazdy-ide za pedálom ako nejaká nízkozdvihová XC raketa-zadná stavba sa v sede ani pri otvorenom tlmiči ani nehne-na druhú stranu je o niečo menej citlivá ako 575,ale stále žehlička.
Vidla na 575 chodí teraz už velmi fajn-doslova maslový chod-samozrejme nová bola ako všetky Foxy čo som mal doteraz dosť necitlivá-vysoký počiatočný odtrh,potrebovala dostať nažrať pri zjazdíkoch,potom sa to zlepšilo.
Inak aj tá Kashima CTD 34 mm nová to isté-počiatočný odtrh vysoký,asi tam dávajú tesnejšie puzdra-dúfam že po zábehu sa to zlepší.
Tiež je pravda,že biky mením dosť často,ale niečo my hovorí,že táto SB 66 sa u mňa zdrží nadlho,je to proste SuperBike,ale za 575 my bude smutno,túto sezónu som si s ňou velmi užil,napriek tomu že je to "len" prepákovaný jednočap a starinka,chodí skvele,citlivosť zadnej stavby je totálna žehlička.
Takže len tolko,dúfam že balík príde O.K. snáď sa nič v logistike nepototo ...
minulý týždeň prišla známemu SB 66 hliníková-miesto 3 týždňov sa to ťahalo 2 mesiace,no ale už sa vozí-keď uvidíte v Karpatoch čiernu SB,kludne sa popýtajte,ako sa mu na nej jazdí (jazdil na staršom zelenom fulle Intense,v lete mu praskla zadná stavba,tak sa rozhodol pre niečo novšie)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby som bral sb, tak necham rovno pushnut tlmic nech z toho vytrieskas co to da
a nezabudni na teleskop, to je to prave...
Keby som bral sb, tak necham rovno pushnut tlmic nech z toho vytrieskas co to da
táto sb 66 carbon je vlastne model 2013,tlmič Fox Kashima CTD,vidla Fox Kashima CTD - nohy 34 mm,vozil som sa len na hliníkovej verzii-tá ma presne takú geometriu ako carbónová.Pocit z jazdy-ide za pedálom ako nejaká nízkozdvihová XC raketa-zadná stavba sa v sede ani pri otvorenom tlmiči ani nehne-na druhú stranu je o niečo menej citlivá ako 575,ale stále žehlička.
Vidla na 575 chodí teraz už velmi fajn-doslova maslový chod-samozrejme nová bola ako všetky Foxy čo som mal doteraz dosť necitlivá-vysoký počiatočný odtrh,potrebovala dostať nažrať pri zjazdíkoch,potom sa to zlepšilo.
Inak aj tá Kashima CTD 34 mm nová to isté-počiatočný odtrh vysoký,asi tam dávajú tesnejšie puzdra-dúfam že po zábehu sa to zlepší.
Tiež je pravda,že biky mením dosť často,ale niečo my hovorí,že táto SB 66 sa u mňa zdrží nadlho,je to proste SuperBike,ale za 575 my bude smutno,túto sezónu som si s ňou velmi užil,napriek tomu že je to "len" prepákovaný jednočap a starinka,chodí skvele,citlivosť zadnej stavby je totálna žehlička.
Takže len tolko,dúfam že balík príde O.K. snáď sa nič v logistike nepototo ...
minulý týždeň prišla známemu SB 66 hliníková-miesto 3 týždňov sa to ťahalo 2 mesiace,no ale už sa vozí-keď uvidíte v Karpatoch čiernu SB,kludne sa popýtajte,ako sa mu na nej jazdí (jazdil na staršom zelenom fulle Intense,v lete mu praskla zadná stavba,tak sa rozhodol pre niečo novšie)
tak tak...
Je to novy 27,5"! Scott Genius 2013, ktoreho ram vychadza zo Scott Spark 2012. Canyon sa mi tiez paci.
pri znackovych zapletoch viacmenej standard
Máš dojem že 24 je malo spusta značiek ich ma toľko a bez problémov