Nie, podla tej logiky mas vyberat bajk podla geometrie, pricom nie je pravidlo ze kazdy vyrobca musi mat bajk pre teba.
Priklad - Spectral ma v Mku reach 430 a stack 598. Ak ti reach vyhovuje ale sedlo mas v oblakoch, zoberies Yeti SB5C v Lku ktory ma reach tiez 432 ale stack ma 621
..samozrejme za predpokladu ze ti to sedlo v oblakoch prekaza....
a ja som myslel ze si robis prdel
poviem ti tak,ze toho slasha si teraz kupil kamos ale Mko,to na mojej foto je bratove Lko a ten vravel ze Mko sa mu zda lepsie,cize on by si teraz kupil este mensi ram a nie ze mu je tento maly
Samalama toho Striva máš XL? Ja ešte stále neviem či Spectral L alebo XL (187/91)
To ste trosku zle rozvinuli debatu, lebo pointa bola inde, ale info pre Lapierre .. vidlica ma od novoty obvykle 27cm dlhy stlpik, to len pre informaciu co sa da robit, ked je kratka hlavova trubka a vysoko sedlo 10cm dlha hlavova trubka neznamena, ze sa ma vidlica zrezat na 10cm (plus predstavec)
Ale aspon sa snad ozrejmilo, preco niektori ludia tu teleskopku az tak velmi nepotrebuju , alebo im staci 5cm zdvih.
Mimo geometrizovania - často vidno ľudí čo si pri výšlapoch dávajú sedlo zbytočne príliš vysoko, aby porádne vystierali nohy ako ich to dedo učil, čo tiež nie je celkom správne.
lto aj ja to mam cele ,,zle" a naladene na ,,XC 90-tych rokov"?
Ved mas skoro rajdy zarovno so sedlom .. ty musis vediet najlepsie, ako sa ti s tym jazdi Niekto ma radsej nahnutejsi posed, niekto menej. Ale ja tam vidim iny a vaznejsi problem a sice modry blatnik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Priklad - Spectral ma v Mku reach 430 a stack 598. Ak ti reach vyhovuje ale sedlo mas v oblakoch, zoberies Yeti SB5C v Lku ktory ma reach tiez 432 ale stack ma 621
..samozrejme za predpokladu ze ti to sedlo v oblakoch prekaza....
a ja som myslel ze si robis prdel
poviem ti tak,ze toho slasha si teraz kupil kamos ale Mko,to na mojej foto je bratove Lko a ten vravel ze Mko sa mu zda lepsie,cize on by si teraz kupil este mensi ram a nie ze mu je tento maly
je to L a mam cca 182 cm,idealna velkost
Samalama tie fotky ti skresluje ten padajuci horizont, inak maju obidva bajky sedla viac-menej v rovnakej vyske ako rajdy
Len mi prišlo vtipné keď ide niekto napr. Kidakovi hovoriť, že má malý bike a zle nastavený posed.
ten trek ma sedlo zarovno rajdami ked spusti sedlovku na doraz
Ale aspon sa snad ozrejmilo, preco niektori ludia tu teleskopku az tak velmi nepotrebuju , alebo im staci 5cm zdvih.
Ved mas skoro rajdy zarovno so sedlom
Dúfam, že nedá