pridám jednu XC raketu , nie je to síce môj vysnívaný, no vyskúšal by som si ho rád, v tejto top výbave to musí byť radosť šlapať kopce http://www.bikepeak.sk/top-fuel-9-9-rsl
Tento vysnívaný mi už pár mesiacov robí nesmiernu radosť. Momentálne oddy***** v obývačke a prechádza kompletným servisom, tunením a ladením na novú sezónu
Kristina tak to gratulujem snáď dáme niekedy aj spoločný pojazd v mene značky Trek keď budeš v Pd , ten Vtáčnik, prípadne tú hrebeňovku, ktorú si už s nami nestíhala, tú by som rad na budúci rok zopakoval aj keď neviem či budem tebe aj tým ostatným dupačom stačiť
Veľmi rada. S tým stíhaním zase zo mňa nerob Gun-Ritu To, že chodím na preteky nie je záruka, že som rýchlejšia do kopca ako ty. A aj keby náhodou áno, tak dúfam, že z kopca budem zase stíhať ja Celkom sa však teším keď to trochu primrzne a budem si k našim do PD voziť Ripley-ho. To by sa potom ten Vtáčnik dal uskutočniť napríklad aj počas vianočných sviatkov
no to počítam, že tam bude dosť snehu, no človek nikdy nevie ja som už na bajku nebol dosť dávno, Gary je po smrti, nech je mu zem ľahká a momentálne som aj tak PN, takže bajkovať nemôžem, tak sa snáď potom do toho rýchlo dostanem a už na novom bajku, som na tú 29 inu zvedavý no verím, že sklamaný nebudem, veď zo všetkými Trekmi čo som jazdil som bol spokojný
Možno sa budem opakovať, alebo som to už niekde písala, ale Top Fuel mi zo všetkých XC/MX bajkov čo som doteraz jazdila/vlastnila sedel naviac. Scott Spark 27,5" je však iba veľmi tesne na druhom mieste. Veľmi rada by som však otestovala nový Spark RC 29er.
Jezus a ak si narážal na konkrétny model, ktorý ma Kristina tak áno, ale taký bajk si nebude kupovať hobbyk a geometrie majú rôzne, samozrejme iná pre začiatočníkov a iná pre pretekárov a skúsenych jazdcov a treba vyberať podľa toho
Ripley je úplne iná kategória ako Top Fuel. Je to MHO Trail bajk. Je hravý a jazda na ňom je fakt radosť a zábava. Ale skôr by som ho porovnávala s Fuel EX. Na Ripley-m sa dajú pohodlne jazdiť aj maratóny čo som aj plánovala. Napríklad ťažký a technický maratón Rallye Sudety by mu sedel perfektne. Na XC je IMHO Ripley nevhodný. Pretože XC je hlavne o dynamike jazdy. Zrýchľovanie, spomaľovanie, nástupy, v krátkych stúpaniach zo sedla. Takže prakticky polovica preteku so zamknutým pružením. Takže na XC sa moc nevyužije skvelý potenciál 120mm zdvihu a DW linku.
Štandardná geo Ripley má trochu staromódny a pomerne strmý hlavový uhol (Ripley LS má geo už upravenú). Preto som mu "pomohla" a hlavovým zložením som hlavový uhol zmenšila o 1°. Ripley je o dosť kratší ako Trek. Má dosť krátky "reach". Takže vozím až 90mm predstavec, ale aby som sa dostala posed Treku tak by som potrebovala až 100m predstavec. A to zase Ripley-mu nemôžem urobiť
Ripley-ho som mala postavený tesne pod 10,5kg takže stále ľahší ako väčšina full bajkov na štarte pretekov. Aj teraz na lacnejších komponentoch a s teleskopkou váži celkom prijateľných cca 11,5kg. So svojou hmotnosťou a fyzickou silou sa však lepšie cítim na bajkoch ktoré vážia pod 10kg. Rám Top Fuel karbon s vidlou Fox 32 SC so 100mm zdvihu je o 992g ľahší ako rám Ripley s vidlou FOX 34 Fit4 so 120mm zdvihom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tento vysnívaný mi už pár mesiacov robí nesmiernu radosť. Momentálne oddy***** v obývačke a prechádza kompletným servisom, tunením a ladením na novú sezónu
Štandardná geo Ripley má trochu staromódny a pomerne strmý hlavový uhol (Ripley LS má geo už upravenú). Preto som mu "pomohla" a hlavovým zložením som hlavový uhol zmenšila o 1°. Ripley je o dosť kratší ako Trek. Má dosť krátky "reach". Takže vozím až 90mm predstavec, ale aby som sa dostala posed Treku tak by som potrebovala až 100m predstavec. A to zase Ripley-mu nemôžem urobiť
Ripley-ho som mala postavený tesne pod 10,5kg takže stále ľahší ako väčšina full bajkov na štarte pretekov. Aj teraz na lacnejších komponentoch a s teleskopkou váži celkom prijateľných cca 11,5kg. So svojou hmotnosťou a fyzickou silou sa však lepšie cítim na bajkoch ktoré vážia pod 10kg. Rám Top Fuel karbon s vidlou Fox 32 SC so 100mm zdvihu je o 992g ľahší ako rám Ripley s vidlou FOX 34 Fit4 so 120mm zdvihom.
Ale volba ci klasicka geo ale LS tiez nie je lahka. Kazda verzia ma svoje plusy aj minusy.
Yeti Ambassador Jonathan Lee's FLAWLESS ASRcOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down