1. prešiel som na jednoprevodník ...
2. z minulosti mám svoje problémy s kolenami...
síce jazdil som hlavne na 30tke čo je ľahšie ako má marinada ... ale naozaj preháňaš a zbytočne zovšeobecňuješ svoje vlastné ego a pocity - ty si v IT ... však si nejaký project manager
Moje slova. Ludia podla seba sudia druhych. Je to uplne zbytocne pritom.
Inac ale jazdim oval. Ide to s nim ocosi lahsie. Za dalsie. Nejazdim nizke otacky, kde by kolena teda tolko mali trpiet. Hned som si aj spomenul na tych starych nosicov, ktori nosia desiatky az stovky kil na horske chaty. A zdaju sa byt fit.
síce jazdil som hlavne na 30tke čo je ľahšie ako má marinada ... ale naozaj preháňaš a zbytočne zovšeobecňuješ svoje vlastné ego a pocity - ty si v IT ... však si nejaký project manager
Co ma s tym ego ? O tomto bola diskusia uz pred rokmi na inych forach a pravidelne sa to opakuje .. vlastnu skusenost mam z roku 2015, ked som jazdil tazsie prevody (ekv. 30/42) vo Fatre v sedle a uz to nemienim robit /vsak asi ani na to ani nebude kondicka /. Vsade okolo seba na nete mas plno informacii o tom, co robia tazke prevody s kolenami, chrbatom, atd. , hlavne v suvislosti ajs horsim posedom. Clovek vam tu chce na nieco poukazat a odozva je, ze si zovseobecnujem ego . No vsak dobre, nebudem sa s vami o tom hadat, aj tak to bude o tom, ze kazdy inak chapeme tazky prevod co byva kamen urazu vacsiny debat, ktore koncia hadkami. A PM nie som Divim sa inak, ze ak si mal problemy s kolenami, tak nie si haklivy na cokolvek, co by to sposobovat mohlo. A bicykel, aj ked vseobecne je na kolena doporucovany v niektorych pripadoch moze posobit kontraproduktivne.
ja tiež pecka to je, vyladený do detailov. len škoda toho remeňa. hneď by som ho bral na vozenie do obchodu a do kostola. len ak by som ho oprel o kostol alebo frkol svätenú vodu, zrejme by syčal
Tych 38/50 je da sa povedat to iste co 32/42. S tym sa uz da pojazdit cokolvek.
no rad by som ta zobral k nám kde "cesty" robia lesaci s LKTckami a co mam ja 21 - 40 tak mam co robit..potom už len fyzika, blato alebo iné faktory...mne je kus smiešno z toho booomu 1x11 keď má niekto horák a chce ho využiť..tu u nás s takými prevodmi by si viac tlačil ako sa vozil...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj si tuto vetu do dennicka a vrat sa k tomu o 15-20 rokov. Mozno sa na nej este pobavis
Inac ale jazdim oval. Ide to s nim ocosi lahsie. Za dalsie. Nejazdim nizke otacky, kde by kolena teda tolko mali trpiet. Hned som si aj spomenul na tych starych nosicov, ktori nosia desiatky az stovky kil na horske chaty. A zdaju sa byt fit.
Co ma s tym ego ? O tomto bola diskusia uz pred rokmi na inych forach a pravidelne sa to opakuje
No a kedy bude teleskodka ?
skor by som potreboval cely novy bajk, ale beriem iba 29" karbon XC full
no rad by som ta zobral k nám kde "cesty" robia lesaci s LKTckami a co mam ja 21 - 40 tak mam co robit..potom už len fyzika, blato alebo iné faktory...mne je kus smiešno z toho booomu 1x11 keď má niekto horák a chce ho využiť..tu u nás s takými prevodmi by si viac tlačil ako sa vozil...
http://www.sottogroup.com/david-earle