zaujal ma celoodpruzeny ram..proste je to stroj a este tie brzdy co pri vacsej rychlosti nebrzdia ten adrenalin ked musim skocit s bicykla aby som sa nezabil..
tie plaste najvhodnejsie na DH ,lepsie nepoznam.
predna vidla ZOOM (nema konkurenciu) je zo zdvihom 49mm asi najlepsia (rofl)
ja napriklad drahy bicykle nechcem preto lebo by mi tento uz nestacil ale proste ten drahsi je krajsi a lahsi
Hmm, krajsi, to je relativne, lahsi by asi bol... No o com by to bolo? Mas super (alebo "aspon trochu super") drahy bike s "neviem akou uzasnou vybavou". A co teraz?! Asi je to strelene, ale podla mna je zaujimavejsie zacinat pozvolna, postupne pomaly vylepsovat, tesit sa, ako sa ti bike blizi ku hranici 12kg (napr.) a tak. Moj bike je mojim priatelom, partakom. A dobreho kamosa tiez nemenis za ineho len preto, ze iny, novy je, co ja viem, oblubenejsi, bohatsi,... Aj ja casto pozeram vselijake drahe biky, ako moje "vysnivane", no ked sa nad tym hlbsie zamyslim, asi by som ich ani nechcel, lebo by som si ich nevedel docenit. A ked si svoj bike vazis (nie na vahe ), tak on ti bude za odmenu verne a spolahlivo sluzit. Howgh.asi by som mal ist radsej spat
ja to uz berem ako istu formu zberatelstva (samozrejme nie tuctovy drahy bike ale napr nieco na tune komponentoch apod. )
samozrejme mojho oranzoveho dabla si urcite necham
tiež som pôvodne chcel 314, ale matt ma ukecal poukazom na to, že by v mojej veľkosti bola až neskôr
neviem, ako tá sračkovozelená na 314 vyzerá v reále, ale vyzerá, že k tomu celkom pôjde červená a nebude na tom vidieť blatové prskance ako na tej bielej... farebne sa mi páči 714, len tá cena, tá cena... ale tá hmotnosť je vďaka karbónovej zadnej stavbe veľmi chrumkavá, on the other side
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale dal by som tam dualchainring, nech to aj šľape do kopca (a možno vidlicu Foxku)
tie plaste najvhodnejsie na DH ,lepsie nepoznam.
predna vidla ZOOM (nema konkurenciu) je zo zdvihom 49mm asi najlepsia (rofl)
Skor horsi, treba pomaly vylepsovat, teda az ked moje schopnosti prerastu schopnosti biku podo mnou. Ale znacku menit nehodlam.
ides na to opacne
Hmm, krajsi, to je relativne, lahsi by asi bol... No o com by to bolo? Mas super (alebo "aspon trochu super") drahy bike s "neviem akou uzasnou vybavou". A co teraz?! Asi je to strelene, ale podla mna je zaujimavejsie zacinat pozvolna, postupne pomaly vylepsovat, tesit sa, ako sa ti bike blizi ku hranici 12kg (napr.) a tak.
samozrejme mojho oranzoveho dabla si urcite necham
červený ďábel to tiež asi prežije
červený ďábel to tiež asi prežije
dobra volba, ja nad nim tiez uvazujem, alebo aspon 314, aj ked tam mi moc farba nereze.
neviem, ako tá sračkovozelená na 314 vyzerá v reále, ale vyzerá, že k tomu celkom pôjde červená a nebude na tom vidieť blatové prskance ako na tej bielej... farebne sa mi páči 714, len tá cena, tá cena...