Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
posledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/kosiky/force-kosik-na-flasku-al-bocny-uni-6435.html
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/flase/flasa-force-stripe-0-5-l-transparentna-cierna.html
Koniec stojanu na fľašu treba odrezat a pekne vojde
Diky misung, spravim to ako to mas ty na fotke
Tretry mam nacvakavacie spdčka, raz som skušal tie pedale so skrutkami, do kopca v poho ale dodola som nevedel zadok odlepiť
Dnes som sa dal na kontrolu lozisk v zadnej stavbe, ciel boli loziska vo vahadle a tie dole pri strede... nechce sa mi to rozpisovat celé, tak v skratke k fotkam. Zacal som spodnou oskou, udaj na skrutke sice 20NM, ale dala sa povilit az "vší silou" a aj tak vykrutilo maticu a nie osku. Skusil som pobuchat plastovym kladivom ale ostala zapecena zrejme v loziskach. Vahadielko slo lepsie, tiez boli skrutkoosky zapecene v loziskach a vahadlo som stlacil o dobre 4mm na kazdej strane, ale nakoniec sa poddalo. Uz som myslel, ze to vzdam alebo praskne. Trochu som si to zvonku kde to vidno olepil izolackou pomocnickou, nech neurobim odtlacky pri lisovani. Ak bude večer čas, ložiska ešte dnes vyčistím a naplním, na ten pohyb čo robia nové zhánať nejdem a zajtra to dám dokopy. Podla vykresu malo byt lepidlo len na zavitoch, ale boli zbytky aj pod loziskami, pre to tam asi tak drží.
V podstate to nebolo nic zlozite, s nachystanym pripravkom na lisovanie by som to mal doobeda hotove, a skoda, ze som sa na to nedal už o rok skôr. Podla toho ako idu loziska v ruke, tam nebude ani stopy po vazeline... Ak chce niekto niečo odfotiť alebo vedieť, kľudne sa pytajte
Dnes som sa dal na kontrolu lozisk v zadnej stavbe, ciel boli loziska vo vahadle a tie dole pri strede... nechce sa mi to rozpisovat celé, tak v skratke k fotkam. Zacal som spodnou oskou, udaj na skrutke sice 20NM, ale dala sa povilit az "vší silou" a aj tak vykrutilo maticu a nie osku. Skusil som pobuchat plastovym kladivom ale ostala zapecena zrejme v loziskach. Vahadielko slo lepsie, tiez boli skrutkoosky zapecene v loziskach a vahadlo som stlacil o dobre 4mm na kazdej strane, ale nakoniec sa poddalo. Uz som myslel, ze to vzdam alebo praskne. Trochu som si to zvonku kde to vidno olepil izolackou pomocnickou, nech neurobim odtlacky pri lisovani. Ak bude večer čas, ložiska ešte dnes vyčistím a naplním, na ten pohyb čo robia nové zhánať nejdem a zajtra to dám dokopy. Podla vykresu malo byt lepidlo len na zavitoch, ale boli zbytky aj pod loziskami, pre to tam asi tak drží.
V podstate to nebolo nic zlozite, s nachystanym pripravkom na lisovanie by som to mal doobeda hotove, a skoda, ze som sa na to nedal už o rok skôr. Podla toho ako idu loziska v ruke, tam nebude ani stopy po vazeline... Ak chce niekto niečo odfotiť alebo vedieť, kľudne sa pytajte
Sice sa nejdena o ram YT ale toto presne teraz riesim s tou zapeceneou oskou o lozisko , jedina moznost je bud silou tahat za vahadlo alebo vybuchat osku z opacnej strany ani jedno sa mi moc nepaci : ) ale nevadi strekol som tam raidne WD-40 tak hadam to odseparuje trochu. V pripade ze by bola oska zalepena o lozisko prebytocnym lepidlom na zavity nemate neake tipy ako ho narusit?
harper keby som nutne potreboval vytiahnúť tu osku co mne na foto nešla, asi by som to riešil tak, že naskrutkovať matku späť, stiahnuť ju o to ramienko aj rám jemne s nejakým vypodložením kovovou sk páskou a znova povoľovať osku a sledovať či ide von. Skusil som tam aj ja strieknuť oleja, ale tie vymedzovacie podložky/krytky, čo su zvnútra maju na sebe okrúžky, tak asi by som sa tak skoro nedočkal účinku. Po skúsenosti ako mi deformovalo vo váhadlo, určite by som to robil veľmi opatrne, teda v prípade karbónu.
https://youtu.be/hDN4U0JfcCo
Rear wheel travel: 130mm
Fork travel: 130mm
Wheel size: 29"
Material: Carbon fiber with aluminium link
Sizes: S, M, L, XL, XXL
Colours: Titan Silver
Weight: 13.1kg