Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
posledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
prosím?
Tiez sa medzi nimi rozhodujem; v podstate som bol rozhodnuty, ze vezmem 511, ale potom ma zaujalo, ze elitni zjazdari (Bruni, Hart..) jazdia stale tu 471 pri 2.4-2.5 plastoch... Takze spekulovanie zacalo odznova, ci predsa len na moje 2.4 nebude lepsie ta 471..
ps. ked sa pozriem na moj zadny E13 po roku jazdenia, tak mam pocit, ze ja som jazdil celu sezonu bez plasta
..pri internetovych cenach (co v servise bude asi trosku viac) by vyplet DT Champion cierny i s niplami vysiel okolo 20e..
https://www.chainreactioncycles.com/sk/en/spank-350-boost-xd-mtb-wheelset-2019/rp-prod165499?fbclid=IwAR2vWfj47E2NpTyakv9NOOzS1GjV-3rzrIr4bEQDXMAAa5iitt68VSOhhwc
mate nejake skusenosti s nimi, mala by to byt usa firma
prípadne som ešte našiel zadne koleso M1900 e1900 za 190e
Vdaka..
Mam 2018 zakladneho jeffsyho 29" Lko. Mam 178cm a je mi velke to Lko reps. ram ok ale sedanka je moc vysoko a neviem ju uz dat nizsie, takze jazdim na teleskopke v predposlednej aretacnej polohe, cize tebe skor Mko alebo sedlovku s 125mm a menej zdvihom. (Mko ma tusim 125, L uz 150mm)
edit tak reach iba o 2mm ale rozdiel je v sedlovej trúbke, mal by si vyskúšať račej model 2019/2020
Vdaka..
Mám 2018 Jeffsyho CF 27 Mko a asi ho chcem aj predať lebo ho používam len ako vešiak na mikinu odkedy mám nový bajk.