Čaute chcel by som začať so zjazdami DH a chcel by som poradit nejaky hardtail do 400 Eur co by bol podla vas dobrý plus ak mate nejake rady ako zacat a kde trenovat v okoli ZA budem rad za kazdu odpoved
Pozdravujem borci nakoľko nechcem zakladať novú tému snáď sa nájde niekto ochotný a pomôže mi.Jazdil som DH cca. pred 5-6 rokmi a chcem pokračovať . Nakoľko momentálne nesledujem vývoj nových DH bicyklov chcel by som radu po čom siahnuť (dá sa povedať že začínam nanovo) No cenová kategória je do 2600€ -+ celkom sa mi pozdáva commencal, demo 8 (starší ročník -pavúk rám) prípadne čo by ste mi odporučili neviem kludne niečo hravé niečo čo naozaj niečo vydrží s čím ste spokojný. Za odpovede vpred ďakujem.
to sa mi celkom páči dá sa povedať že sa jedná o enduro čo zvládne aj zjazd ako vidím komponenty to má slušné vedel by si mi niečo poradiť do mojej cenovej kategórie alebo to hľadať priamo pod endurom ?
Tak dík za odkaz konečne som to pochopil tak ako treba a našiel som rozdiely am/en a DH.Akurát ma brzdí cena ale mám ešte čas nad tým pouvažovať (kebyže mám 8000€ free idem po tom v tom linku . Rozmýšľal som nad týmto : https://www.bajky.sk/2017-Bicykel-Mondraker-Dune-R
Akurát ma ešte zaujíma kvalita ten mondraker sa mi naozaj páči nevieš ako je to s ich rámami prípadne siahnuť na specialized či iné značky ?
Mondraker považujem za top značku, Danny Hart na Mondraker biku získal titul MS v DH minuly rok, na crosscountry modely jazdil bronzový medailista na OH v Riu.
Nemáš za čo. Ja osobne s Mondraker skúsenosť nemám, ale nezachytil som že by vyprodukovali nejaký nepodarok...možno sa nejaký majiteľ ozve a dá priamu skúsenosť. Za seba ti ešte viem poradiť značku Canyon, je to direct sale výrobca, to znamená že nemá žiadnych distribútorov a nekúpiš ho v obchode, ale len priamo od výrobcu. Má to výhody (cena) aj nevýhody (keď treba reklamovať, nevieš si to vyskúšať naživo keď sa ti zachce-ale napríklad MTBiker ich má na testovaciu počas test days). A určite tu na fóre nájdeš kopec majiteľov. Ja mám skôr trailovy model Spectral, ale robia aj enduro Strive a DH-cko Sender. Ja som so svojim veľmi spokojný, riešil som len teleskopickú sedlovku (a to nebola vina Canyon) a reklamácia prebehla bez problémov...je tu cela obsiahla téma Canyon.
Bike ktory sa da na SK aj vyskušať a je to "maly zjazďak" je Kellys SWAG. S možnosťami do 2600€ sa zmestíš do topmodelu SWAG 50 a ešte ti aj ostane na pívo. Skús porozmýšľať, u nas ho chlapci jazdia a je to neskutočny tank dolekopcom a hore sa tiež vie dostať skoro sám
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No DH ma celkom baví neviem čo konkrétne myslíš skús postnúť nejký bajk nech si to viem predstaviť .
Má to zdvih 170mm a neváži 20 kg
Má to zdvih 170mm a neváži 20 kg
to sa mi celkom páči
Tak dík za odkaz konečne som to pochopil tak ako treba a našiel som rozdiely am/en a DH.Akurát ma brzdí cena ale mám ešte čas nad tým pouvažovať (kebyže mám 8000€ free idem po tom v tom linku
Akurát ma ešte zaujíma kvalita ten mondraker sa mi naozaj páči nevieš ako je to s ich rámami prípadne siahnuť na specialized či iné značky ?