Grand Canyon CF 5.9 (akciova cena 1,299 EUR)
https://www.canyon.com/sk/mtb/grand-canyon/grand-canyon-cf-5-9.html
Oplati sa ho zobrat, alebo radsej hlinikaca s mierne lepsou vybavou?
Dik!
posledný komentár: 12. 7. 2019 o 23:02
posledný komentár: 12. 7. 2019 o 23:02
Tiez som si o nich nieco precital a vela pozitiv to nebolo. Skor ma vsak zaujima, ci je mozne nejako jednoducho bez zasahov do ich konstrukcie vymenit na riaditkach poziciu packy prednej brzdy za poziciu packy zadnej brzdy a naopak. Jazdim totizto dost na motorke a pri nedavnej jazde na pozicanom bicykli to nebolo ono. Podvedome som stale ocakaval, ze brzdim prednou brzdou pri stlacani pravej packy. K bicyklovaniu sa vraciam po dlhsej dobe, v minulosti som taky problem nemal, kedze som nejazdil na motorke. Z dovodu obmedzenia zmatku pri brzdeni na bicykli by som to ani nerobil, skor sa bojim o podvedome reakcie, ktore by som si zas z bicykla doniesol na motorku pri opatovnom presadnuti. To by mohlo byt v krizovej situacii velmi nebezpecne.
Bezne riesenie je prehodit kable. Nie je to ziadny konstrukcny zasah, ale mozno bude treba nove olivy (koncovky na hadici, ktore idu do brzdovej packy) a mozno ich bude treba odvzdusnit po vymene. V kazdom dobrom servise by to mali vedeli spravit. Akurat cakaj, ze si mozu vypytat vyssiu cenu, kedze canyon je "internetova" znacka.
Keby sa ale nahodou pokazili, treba poslat cely bike do Canyonu?
Ja som bike objednal 10.9. ale ten cierny a ten je pisany na stranke Canyon ze bude dostupny az koncom oktobra. Zatial mi prisli z Canyonu len vseobecne obchodne podmienky a nic viac.
Spytal som sa ci skor nevedia poslat bike, odpoved bola ze urcite nie.
Predfaktura prisla, expedicia planovana na 43. tyzden.
Platit budem az v tyzdni 41., dufam ze termin dodrzia a stihnem este babie leto (ak este bude nejake...)
Rozmýšlam nad tým CTM kvoli servisu atd.
Uz dlho mam pokusenie ist do 29 a neviem ci komplet novy al stavat ...zo stareho by my ostali slx brzdy aj kluky, radenie a smyk x7, rajdy, mozno predstavec ...
A dokupit treba kolesa, vidlu, ram ...750 by bol strop ...mam sancu zohnat v cene 500e slusne kolesa a vidlu? A malo by to zmysel voci uplne novemu canyonu za 1000e?
http://www.mtbiker.sk/shop/ramove-sady/mtb-ramy/xcm-29/cannondale-trail-sl-1-29-mtb-ram-black-2013.html
Apidura hydrovak pre rámové tašky, 1.5 l
42,99 €
MOC 51,99 €