Zaujima ma ake mal kto skusenosti pri reklamaciach so zlomenym, pripadne prasknutym ramom. Nakolko tieto info sa tazko hladaju chcel by som vediet ako pristupuju k reklamaciam jednotlivi vyrobcovia. (Haibike, Cube, CTM, Ghost, Trek, Specialized...)
Ehm tak ja zacnem: Zlomeny TREK Fuel 90, jazdene ako XC (agresivnejsie). Reklamacia vybavena velmi ustretovo vyrobcom. Vymenena zadna stavba bez natahovaciek...
posledný komentár: 17. 5. 2013 o 21:28
Osobne by som pri 182cm za Mko nemenil, obzvlast v dnesnej dobe kratkych sedlovych rur.
Ako pôvodne som si chcel kúpiť Meridu Big.Trail 500 a tá ma pri L sedlovú trubku 430mm. Skaut v M ju má 440mm.
Ja som opacny pripad - dlhe nohy. Takze pri 190cm znesiem v pohode aj XXL (sedlova 58cm)
Osobne by som pri 182cm za Mko nemenil, obzvlast v dnesnej dobe kratkych sedlovych rur.
Tiez som natom podobne
Dostal som druhý bajk, som spokojný. Už len čakám na lepšie počasie, aby som mu mohol ísť dať zabrať.
Pretože mi dnes praskol rám.
Ako keby som zakaznikovi povedal, ze auto malo zaruku 60 000km alebo 5 rokov a uz ma 4 roky a 9 mesiacov a 58 000km, tak co vlastne chce.
Je uplne jedno, ci ma 99% zo zaruky, alebo menej, proste musi vydrzat 100%.