chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Hej. Sice skor pri Bn ale som Trencan.
Ano, smrt 66 180mm mam od leta, a cakal som ze budu horsie, su dobre za tu cenu, ale, je skoro stale mierne zvlneny... Jazdil som aj sinter, nedral sa v podstate vobec a teraz s mt5 resin... Kedze magura neodporuca sintrovane... Dnes som prvy x skusal nove bbb platne v nich, parada💪🏻💪🏻💪🏻
Mám vonkajšie uťahovanie kotúča..môžem tam dať kotúč s vnútorným utahovanim..a keď áno je tá uťahovacia matica priamo u nového kotúča alebo ju musím kúpiť?
Mám vonkajšie uťahovanie kotúča..môžem tam dať kotúč s vnútorným utahovanim..a keď áno je tá uťahovacia matica priamo u nového kotúča alebo ju musím kúpiť?
Ak máš pevne osy tak radek matice s vonkajším. Na káve s 15mm osou by ti nemusel vojsť kľúč cez koncovku náby.
Kotúče môžeš mať aké chceš. Iba matice by si mal použiť pre vonkajší nástroj. Shimano dodáva matice s kotúčmi, Sram Centerlock matice nevyrába. Takže odporúčam DT Swiss alebo Shimano https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/diely-a-adaptery/shimano-matica-centerlock-pre-pevnu-osu-15-20-mm.html
savings Shimano SM-HB20 Center Lock matica pre pevnú os, 15/20 mm
5,90 € savings
MOC 10,99 €