chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Stale nerozumies, ze lepsia brzda musi byt vpredu?
Jaj, to som ani nevedel. Som si myslel ze naopak aby som nepreletel ale ak je tak dobre vediet
Napis aky mas teraz bike.
Neupieraj sa na jednu znackua to ze "dobre vyzeraju"
Ked chces kupit iba jednu, tak urcite nie zadnu, ale praveze prednu.
V bazare mas teraz pekne Deore, do mesta a lesa maju sily az az.
Ram btwin s odpruzenou vidlou v predu na 27.5 kolesa, zvysok som upgradoval pohon je shimano deore prehadzovac, kazeta shimano hg 201, plaste schwalbe plus MTB 2.25.
Povodne brzdy btwin tektro hydraulicke
A ano tie magura trochu krajsi tvar
Toto uvazujem: https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/brzdy/kotucove-brzdy/4479645/magura-mt-sport.html
A zadnu preto lebo zadnu mam v horsom stave ako prednu.
neviem moj najst ale ram vyzera podobne zvysok som pomenil
2. je citit narast brzdnej sily (jazdil som tech3 v4) povedal by som tak 20% oproti starym V4 na rovnakych 203mm kotucoch.
3. Expanzka je vacsia
4. Piesty v strmeni su hybridne. ocel/resin - celkovo prispeli ku lahkemu chodu podla mna.
Ako ti to mohlo tlacit do dlane ? svoje V4 som mal 4cm od gripov. tieto mam kusok dalej