chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Lebo sposob pisania je takmer identicky...
Ak teme... Ice tech tak akurat na cestnom biku z BA do Komarna... radsej ziadne kopce.
zase neprehanaj, mam icetech MT-800 (180mm) na Yetim (brzdy Saint, platnicky metaliky, ja 100kg) a nemam absolutne ziaden problem na ziadnych zjazdoch a trailoch ci uz v MK alebo AT.
Přemýšlím právě nad brzdovými kotouči od značky Galfer. Má někdo zkušenosti s touto kombinací Shimano kovové destičky s chladičem a galfer kotouč?
Nebo ponechat komponenty destička-kotouč od Shimana, respektive obojí od Galferu.
Díky za rady.
Moja otázka znie mám na e-biku brzdy Tektro TKD32 a plánujem vymeniť len strmene vymeniť za 4-piesty, tiež od Tektra. Budú pôvodné páčky stačiť aj na takýto upgrade? Ďakujem vopred všetkým za odpovede.
Kamoš ešte ide otestovať zelené Galfery.