chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Koleckom to nenastavis ani na vyssej rade, ono ekvivalent brzdy od shimana je Deore, ktore tiez nemaju prepakovanie v packe, ak chces aby skor zaberali treba ist do pacok guide rs, ja som menil z guide r na rs prave koli tomu a je to o dost lepsie. osobne shimano feel mam menej radsej ako tie guide.
Na brzde Shimano XT 785 by som potreboval vymeniť prasa (pravdepodobne prasknutý piest) a, nakoľko zohnať samotné prasa 785 za rozumné peniaze sa mi nepodarilo, chcel by som vedieť, čím sa dá nahradiť, aby som nemusel meniť aj hadicu.
Ď.
Na brzde Shimano XT 785 by som potreboval vymeniť prasa (pravdepodobne prasknutý piest) a, nakoľko zohnať samotné prasa 785 za rozumné peniaze sa mi nepodarilo, chcel by som vedieť, čím sa dá nahradiť, aby som nemusel meniť aj hadicu.
Ď.
Dá sa nahradiť od deore po XT.
Je pravda, ze napr. Hope pouziva rovnake paky pre dvojpiestikove aj stvorpiestikove brzdy, ale ma to tak aj Shimano?
Edit: XT ma rovnake paky pre 8020 aj 8000, ale je to paka ako ma Zee alebo Saint a nie XT 785.
https://www.shopbike.sk/eshop/holender-na-brzdhadicku-shimano-bbb-bcb-242-banjo-shimano-2ks/p-4152753.xhtml
Len ako priklad.Pouziva sa na kadejakych strojoch.