chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Ide o to koľko vážiš, čo jazdíš (rozdiel je poľné cesty, alebo ťažké traily) a aké máš brzdy a kotúče. Aj priemer kolies hrá trošku rolu. Ak máš okolo 80 kg, jazdíš cyklotrasy, kotúče máš aspoň 180 a 26 - 27,5 kolesá tak dosky s chladičom Ti budú asi zbytočné. Na bežné jazdenie postačujú obyčajné.
Ale ak máš viac kg, rád tomu nakladáš, nemáš problém pustiť po traily 40-50km, dať na šupu 300-500 výškových metrov a ťažký terén Ti nerobí problém, tak vtedy VEĽMI oceníš chladené dosky.
Mne na Saintoch bežne tu po SK a aj v Tatrách väčšinou stačia bez chladiča, ale ak idem von napr Aply tak jedine s chladičom a jedine metaliky. Chladené organiky za 2,5 dňa v Davose som menil, doma som ich ešte mesiac dojazdieval.
Cenovo ma oslovili Deore BR-M6000, tak by som sa chcela opýtať, či je to dobrá voľba, prípadne, či za podobnú cenu neexistuje aj niečo lepšie.
magurky sa velmi radi prehrievaju a potom nebrzdia
tiež som tak tie kotuče prepálil a potom skákal z biku ,ked sa sám rozbiehal a paky na gripe
magurky sa velmi radi prehrievaju a potom nebrzdia
tiež som tak tie kotuče prepálil a potom skákal z biku ,ked sa sám rozbiehal a paky na gripe
Kto brzdí nevyhráva
https://s.click.aliexpress.com/e/ckSIvmwk
savings Shimano zadný adaptér, pre brzd. kotúč, 180 mm, Post Mount
5,09 € savings
MOC 11,99 €Kľúč na stredy