chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Ale vdaka za rady
Páku BL-M395 môžeš nahradiť modelom BR-M7100. Je kompatibilná. Iba hadica pre BR-M7100 má iné zakončenie na prasiatku. Ale na páke je však rovnaké.
Celkom dobra akcia
zrovna nedavno som natrafil na toto https://bike.shimano.com/en-EU/technologies/component/details/one-way-bleeding.html
1) ak spravne chapem, brzdove platnicky su kompatibilne s Cura/RX/Mega/T1/TheOne/R1/R1R/RO/C1/CR1/CR3, mozno este aj nejake ine?
2) ak by som niekedy potreboval riesit nahradnu hadicku, jedina moznost je origo formula hadicka, alebo je rozmerovo kompatibilna s napr. shimano? i.e., ake su vnutorne/vonkajsie rozmery aby som dokazal namontovat koncovky na formulu?
+ v pripade potreby nahradnych dielov, videl som nejake sroubiky a tesnenia, da sa ale zohnat vpodstate vsetko priamo od formuly/cez dodavatelov?
banjo vs oliva a BH59 vs BH90
Viem, ze prasa ma napojenie ine, ale to ostane zo 7000 (aj povodne hadice) vymenia sa len komplet packy na EV.
Dakujem.