1y: ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla
2y: hruby odhad by povedal nieco v zmysle: pri vyslape sa ti zadne koleso sklzlo po ostrej hrane sutra/korenu ked si zabral. ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla (ak si rozrezal predny plast tak fakt nepozeras kam ides...)
nie vždy to bol zadný ...
Nejazdím prvý rok ... síce som prešiel z HT na full ..že by som bol moc bezohľadný k výberu stopy???? možno ... no doteraz som nikdy plášť nesekol ani neprerezal ... trasy jazdím tie isté, tlak v pneu mám ten istý .. 3,0 - 3,5 bar. Asi skúsim obuť nejaké priemerné drôtené plášte a uvidíme v čom je chyba. Či sa oplatí priplatiť si za nejaký ľahký plášť, alebo má človek za menej penazí dosť muziky aj s bežnou "performance" verziou ...
Počuj, Lubik, nehaň zbytočne Maxxisy. Asi je chyba inde, ako v plášti. Ja som odjazdil na Maxxisoch Flyweight (drôt) niečo cez 11 tis. km a stále sú použiteľné (aktuálne na otcovom biku). Potom som začal drtiť Crossmarky (kevlar), pričom zadný šiel do preč pred 4-mi dňami (po vyše 6 tis. km, no pravda, že po cca 3-4 tis. zmizol stredný kríž a začal strácať trošku adhéziu).
pre info: vážim 65kg, fúkam na takmer kameň (jemne ide silou stlačiť, no koľko to je, netuším, nemeriam)
Trošku neskoro ale predsa odpovedám Je to možné , že som na ne "MAXXIS" ťažký mal som 88kg a teraz 82kg Že by to bolo tým Ale aj tak tie Bontragery sú zatiaľ to naj , čo som jazdil. Ale tú tvoju reakciu beriem * Sto ľudí - sto chutí * Ale ja už MAXXIS neobujem
Skúšal som veľmi nízke tlaky s plášťami 2,4 a fr dušou vpredu aj vzadu.
Veľmi pohodlné(HT), valivý odpor na pevnom podklade príšerný, v teréne som len čakal kedy seknem. Keby som mal obyčajnú alebo ľahkú dušu, tak nepochybujem, že by som sekol. Občas som cítil ako naráža ráfik, v zákrutách to plávalo a mal som pocit že vyzujem...atď
Sám jazdím pomerne nízke tlaky, ale 1atm je asi extrém.
Jedine,že si fakt lightweight
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2y: hruby odhad by povedal nieco v zmysle: pri vyslape sa ti zadne koleso sklzlo po ostrej hrane sutra/korenu ked si zabral. ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla
nie vždy to bol zadný ...
Nejazdím prvý rok ... síce som prešiel z HT na full ..že by som bol moc bezohľadný k výberu stopy????
http://www.bike-forum.cz/forum/schwalbe-nobbynic-vs-racingralph-vs-albert//forum.html#unread1
a tu je odkaz na ten test väčšieho množstva plášťov čo tam dal MlokCZ:
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=419392
http://www.bike-forum.cz/forum/schwalbe-nobbynic-vs-racingralph-vs-albert//forum.html#unread1
a tu je odkaz na ten test väčšieho množstva plášťov čo tam dal MlokCZ:
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=419392
Tú debatu na bike-fore som v podstate zakladal ja ešte minulý rok v lete a aká debata sa z toho vyklula
tak to asi nie ale pekne vidno ako ten plášť pracuje.pripomína mi to liposukciu
na ostrejšom podklade by to asi nevydržalo
Geax Saguaro 2.2 HP
a tieto ráfky
WTB Speed Disc 29"
...ale nie 29" ...som prehliadol.
1atm je imho strašne málo. Aký zmysel má takto nízky tlak?
pre info: vážim 65kg, fúkam na takmer kameň (jemne ide silou stlačiť, no koľko to je, netuším, nemeriam)
Veľmi pohodlné(HT), valivý odpor na pevnom podklade príšerný, v teréne som len čakal kedy seknem. Keby som mal obyčajnú alebo ľahkú dušu, tak nepochybujem, že by som sekol. Občas som cítil ako naráža ráfik, v zákrutách to plávalo a mal som pocit že vyzujem...atď
Sám jazdím pomerne nízke tlaky, ale 1atm je asi extrém.
Jedine,že si fakt lightweight
Ani nie. 70 - 75 kg aj s batohom.