chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Takze podla tej stranky su mysiaky skor balony. Teraz som ich pomeral a stuple su zarovno plasta a ma na sirku 58mm pri 2bar. Ale tak nieje novy, tam asi merali nove plaste.
Marinada ja mám ten Highrooler kevlar,a uplná spokojnost,vozím ho v zadu, super trakcia,odvalovanie,váha..
Zmas 60a drží vsade,a nemizne pred očami ako ST .treba zase uznat že High oproti Minionu je širší,objemovo vačší pri tých istých tlakoch,nový High ma v najširšom presne 58mm.
Jednoznačne dozadu Highrooler a dopredu Minion.
Prave naopak to chcem. HR dopredu koli bocnemu vedeniu a daky iny dozadu pre dobry zaber a aby to aj driftovalo. Ten HR vzadu by bol problem dostat do smyku.
Ani neviem ako by som začal, potreboval by som poradiť ohľadne nejakého dobrého komba. Čo som si prečítal, tak s Conti X-King RS 2.2 dozadu to moc nepokazím. Primárne jazdím les, no presúvam sa často cestami a v poslednej dobe sa snažím jazdiť skôr poľné cesty. Tak ak máte nejaké nápady a skúsenosti, tak sem s nimi. Najmä niečo dopredu, chcel som si zadovážiť Onzy, no moc ľudí tu s nimi nemá skúsenosti, tak sa toho obávam. Jazdím najmä suchý terén, kamenistý, sem-tam nejaké korene a celkom to púšťam, tak aby ma to najmä podržalo.
Terror jazdim kombinaciu xking RS a MKII protection. Tieto nove modely maju sice tiez staru znamu zmes black chili ale hlavne tie xkingy ju maju nejako zle namixovanu hlavne na bocnych stuploch a tie sa dost drolia/trhaju/rozpadaju. Stred je v pohode ten drzi bez opotrebenia. Aj MKII uz vidim ze maju nahlodane stuple z boku. A to nejazdim ziadne extremy ani smyky a pod.
Zhanam si dobre plaste do terenu ale uz sa v nich stracam tak pisem sem a ziadam o pomoc.Som chudobny student tak nieco do tych 40 euro za oba.Cital som ze dozadu je lepsie dat plast co dobre zabera (nieco ako s kocečkami) a do predu nejaky sipkovity dezen pre udrzanie stopy.No nevime najst plaste s podobnym zlozenim a s inym dezenom.Ale nie je to nutnost.Poradite mi?Jazdim MTB
Mam otazocku - na mojom bajku mam (ako som uz niekde skor pisal) 1.95 plaste - nervnosti je poriadne citit aj sem tam prehrab (ak stojim na bajku),preto by som rad nieco sirsie.
Mam poziadavku aby to malo proriadne bocne drapy, sirsia pneumatika kvoli lepsiemu odpruzeniu, a lespiemu zaberu. Nasiel som si Schwable Muddy Mary 2,35(alebo Big Betty 2,4) - len neviem ci to nebude az priliz siiroka guma na HT MTB ? kedze take siroke gumy si davaju skor na DL a FR bajky kedze im nejde o valivy odpor pri beznej jazde, ale o vyhody takych sirokych gum..
Chcem sirsie ale nechcem prist o rychslot a uslapat sa na smrt na rovine kvoli poriadnej sirokej gume
Mate niekto s tym skusenost ? Lebo mam rad dlsie tury po lesnych cestach kde slapem aj do kopca aj po rovine (proste univerzal) ale ak vyslapem kopec idem dole cez kamene, korene a kadejykde nerovnosti docela rychle a na 1,95 je to o drzku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zmas 60a drží vsade,a nemizne pred očami ako ST .treba zase uznat že High oproti Minionu je širší,objemovo vačší pri tých istých tlakoch,nový High ma v najširšom presne 58mm.
Jednoznačne dozadu Highrooler a dopredu Minion.
(Ti není luto toho plašta?)
Mam poziadavku aby to malo proriadne bocne drapy, sirsia pneumatika kvoli lepsiemu odpruzeniu, a lespiemu zaberu. Nasiel som si Schwable Muddy Mary 2,35(alebo Big Betty 2,4) - len neviem ci to nebude az priliz siiroka guma na HT MTB ? kedze take siroke gumy si davaju skor na DL a FR bajky kedze im nejde o valivy odpor pri beznej jazde, ale o vyhody takych sirokych gum..
Chcem sirsie ale nechcem prist o rychslot a uslapat sa na smrt na rovine kvoli poriadnej sirokej gume
Mate niekto s tym skusenost ? Lebo mam rad dlsie tury po lesnych cestach kde slapem aj do kopca aj po rovine (proste univerzal) ale ak vyslapem kopec idem dole cez kamene, korene a kadejykde nerovnosti docela rychle a na 1,95 je to o drzku
Do koľko eur?
helevole - tak dozadu môžeš dať http://on-one.co.uk/i/q/TYGEASAGFO/geax_saguaro_mtb_folding_tyre ak by si chcel najmä rýchlosť a výdrž, dopredu http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-michelin-wild-grip%C2%B4r-225-tlr-2012/4378 . Rovnakú zmes netreba zachovať, tiež ani šírku a ani značku
Michelin Wild Enduro Front Magix Competion line 29x2,40 TS TLR MTB plášť kevlar čierny
79,99 €
MOC 88,99 €