chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Aký plášť by ste dali dozadu, niečo podobné ako som mal, t.j. náhradu za Schwalbe Smart Sam UST 2,1 (chcem dozadu UST, alebo TLR v uvedenej šírke)? Cena cca 30 - 40 € +/-
a plaste co tu odporucate je jedno ci su 26 alebo 27,5 alebo 29?......... pytam sa preto ze aj pneu na osobaky byvaju v jednom rozmere super a inom uplne nahovno....
Ahojte, mal by som otazku na jeden druh plastov. ide o plast Plášť "Continental Race King SL" a presnejsie o oznacenie SL ze co to znamena a kukam ze to ma aj TPI 3/180. Podla mojich informacii to TPI cim je väcsie tak by mali byt vlakna v plasti hustejsie? Kukam ze ten plast maju momentalne 26" - 26x2.0 na kupkole za celkom fajn cenu http://www.kupkolo.cz/plast-continental-race-king-sl-performance-kevlar_z5510/ a ked to porovnam na stranke continental tak tam je za 32£ http://www.conti-tyres.co.uk/conticycle/ti%20raceking.shtml Viete mi niekto podat spravnu info? premyslam ze by som ich zobral manzelke a aj sebe, ak som napisal nieco zle ohladom TPI tak ma opravte dakujem Robert
To je relatívne. Plátno je síce hustejšie ale jednotlivé nite sú tenšie.
Skôr bude mať na prerazernie zrejme vplyv to, že tie gumy majú na obvode 3 vrstvy.
No, má to v akcii. Možno dopredáva staré zásoby. Cena je síce dobrá ale ...
Vrátený tovar? Reklamovaný? Prestáte? Otázku ceny môže zodpovedať len predajca. Myslíš, že by bol úprimný ??? (Nech aj prerobím, len aby bikeri mali lacno gumy)
Asi ich objednam pre manzelku lebo cena je dobra a jej to postaci. Ja som ich mal pred dvomi sezonmi a boli fajn, no mam taku skusenost ze som ich objednaval zo cuncycle ako kevlarovu obyc. verziu a prisla mi verzia RS za cenu kevlaru co som bol prekvapeny.
Vzhľadom na to, že táto zima asi zase bude viac bicyklová, tak idem predsa len prezuť do niečoho zimnejšieho, než tam mám... Máte nejaké jednoznačné odporúčania na rekreačné XC plášte na blato, mokré šutre, mokré korene, mokrú trávu, mláky, blatové koľaje atď, skrátka ten sajrajt, čo je teraz v lesoch? Vpredu by to malo držať smer, vzadu optimálne aj smer aj dobrý záber. Rozmer (stále ešte) 26, cena de facto nerozhoduje a v mojom prípade ani váha nie je dôležitá, skôr by som ocenil odolnosť voči defektu... Nejaké odporúčania?
...už mesiac vyberám plášte do novej sezóny....túto sezónu som mal Bontrager XR1 29*2,2 Team Issue a bol som s nimi celkom spokojný (reálna váha 670 gramov)...hľadám niečo na XC (nájazd 3-5000 km ročne prevažne les, zvažnice, hrebene...) s dobrým gripom, šírkou 2,2-2,25 a váhou do max 650 gramov...ide ma z toho rozdrapiť, lebo čím viac hľadám tým som viac zamotaný...a naviac neviem, či mám ísť do kombinácie tubeless ready s mliekom, alebo zostať pri kombinácii duša+plášť... ...nemáte nejaké odporúčanie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skôr bude mať na prerazernie zrejme vplyv to, že tie gumy majú na obvode 3 vrstvy.
Vrátený tovar? Reklamovaný? Prestáte? Otázku ceny môže zodpovedať len predajca. Myslíš, že by bol úprimný ??? (Nech aj prerobím, len aby bikeri mali lacno gumy)
Všimol som si, že skoro všetky plášte má zlacnené. Oblbuje. Ceny má na záver sezóny primerané k iným predajcom. Pozri napr. http://www.koloshop.sk/pneumatiky,-plaste-mtb-26--plaste-134/?vyrobce23=4 Tá pôvodná cena je slušne nadsadená. Za tú sumu sa predáva verzia RS. Predávaná verzia je základná.
Teším sa a prajem viac šťastia ako mám zatiaľ ja...
ak si bol s nimi spokojny, tak ich zober znova. ak nie tak celkom, tak si najprv urci preco, potom uz bude smerovanie k inemu typu trochu jednoduchsie
tieto plaste jazdil niekto?..... celkom sa mi pozdavaju na moje jazdenie