chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Aj ja by som potreboval radu.Konkretne kvalitne a lahke plaste velkost 27.5 na fulla.Dost jazdim po skalach a preto mam trochu obavu ci ist do Rocket Ron koli tomu ze som cital ze su sice velmi lahke ale aj menej vydrzia.Bude preto lepsie ist do Racing Ralph?Dakujem
Alebo este Nobby Nic tie maju tiez dobru hmotnost pri 2,25 sirke 575g.RaRa maju 585g a RoRo tie maju pod 500g co zas nie je az taky velky rozdiel.Potrebujem hlavne kvalitne a lahke plaste.Doteraz som jazdil Rapid Rob.Vzadu je uz dost zašlahaný po jednej sezone a hmotnost je 790g co je dost.
No ja chcem všetko ale rocketa mám v predu drží celkom pekne asi ho vyskúšam aj v zadu len sa tam asi rýchlo zoderie...inak neviem či je to možné ale ralph ktorý som mal na biku od výroby sa derie podstatne pomalšie ako ked som ho kupoval samostatne, može to byť aj odpružením zadným?pred tým na HT-čku šiel rýchlo dole a to jazdím ten istý terén...
Nobby nic som jazdil rozmer 2.4 snake skin 26" a nepoznal som defekt. Kazdy teren. Podla mna peckovy plast. teraz ho mam ako zimne pneu, problem je, ze na asfalte ide rapidne dolu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sam si musis ujasnit priority, napr. hmotnost / odolnost, grip / valivy odpor ci zivotnost.....
ten rafik je dartmoor raider ?
hmm mne keď sa toto stalo s ráfikom tak som musel lepiť aj plášť