chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
zdravím, vedeli by ste mi prosím poradiť nejakú alternatívu plášťu continental xking racesport 2,2" do 15€/kus? (je to spotrebák tak nechcem veľa doňho investovať)
Ten continental mi mizol pred očami a po 2500km je už do terénu nepoužiteľný tak ak viete o nejakom tvrdšom plášti by som sa potešil.
tie SmSa su dobre na cestu a polne cesty... chcel by som viac jazdit po zobore atd... tak ze ci treba ich zmenit napr. rocket ron dozadu a NN dopredu ?
dostal som ponuku ist na Tour Of Flanders 2015, prejst si trat na bajku a ostat na preteky..... s kamosom belgicanom, ubytko/strava zadara akurat zaplatit cestu......ale.... ja na 29" Full-e a on na 27,5" HT-cku..... ake plaste budu vhodne na asfalt a macacie hlavy 50/50???... teraz tam mam Conti X-Kinga 2,4
niesom som ochotny do toho dat viacej jak 20e/ks lebo to inak nemam kde vyuzit a zasa by to mohol byt plast ktory raz zoderiem napr. v karpatoch v lete
tie smartsam mam momentalne na biku. Na cestu su super, tiche, ked ich nahustis, tak ides iba po tej trednej linii a za dazda tiez dobre drzia. Ale v terene som si s nimi nie moc isty, nejako sa mi zda, ze predchadzajuce nobby nic boli lepsie na blate ci prachu v lese. Na druhej strane, nobby nic na asfalte hucali, smart sam su tiche ako som uz pisal.
Ja som jazdil semi-slick po karpatoch x rokov a bolo to OK, len samozrejme veci ako mokra luka, pripadne jemna vrstva blata vyzadovali trochu sustredenia, ale nic specialne. Nieco na sposob tohoto plastu. copyrightnextdaytyres.co.uk nextdaytyres.co.uk
SmartSam su v blate katastrofa ale co som bol velmi velmi prekvapeny, ze na snehu su uzasne. Podhustil som ich na 1,5bar vzadu a 1,1vpredu a nepresmyklo ma. Daval som aj prudku stojku a vyliezol som. Sam som nechapal.
Pre mna su ako univerzal zatial top. RaRa ma nejako nenadchol.
identity78 urcite su hlucnejsie jak Smart Sam co som pouzival..... ale do blata su vyborne (minule som isiel prudky stupak za Losoncom po rozmocenej luke, vytrhaval som kusy travy aj s blatom).... a na tvrdom ich fukam na max (mam 106kg) a ujde to..... a jasne, rychle cesty dole po asfalte som neisty takze chodim pomalsie
a skusal som X Kinga aj snehu a lade a tiez som bol spokojny.... zaberali dobre, drzali stopu a pritom som ich mal tiez nafukane na max.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
komponenty/continental-race-king-x-king-t34447.html?hilit=Continental+Race+King
ešte jeden link
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=Continental+Race+King&start=45
Ten continental mi mizol pred očami a po 2500km je už do terénu nepoužiteľný tak ak viete o nejakom tvrdšom plášti by som sa potešil.
Jazdím 50/50 asfalt a lesy. ďakujem
ja to jazdim v lete to co pises u nas v MK, a teraz v zime rocket ron vzadu a v predu nobby nic..
Na voľnochvýľové jazdenie by som však ostal u SmSa
https://www.facebook.com/video.php?v=10152276220252647&fref=nf
pokukujem po:
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-smart-sam-performance-29-mtb-plast-drot-29x225-26741.html
alebo
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-race-king-performance-29x220-mtb-plast-kevlar-62311.html
niesom som ochotny do toho dat viacej jak 20e/ks lebo to inak nemam kde vyuzit a zasa by to mohol byt plast ktory raz zoderiem napr. v karpatoch v lete
vdaka za ine tipy a postrehy
Continental Race King 27.5x2.20" Performance, plášť, TLR, kevlar
37,99 €
MOC 41,99 €Weldtite konverzný kit na bezdušové plášte ESSENTIAL TUBELESS MTB CONVERSION KIT
34,99 €
MOC 35,99 €Podľa mňa * alebo pre mňa???
Pre mna su ako univerzal zatial top. RaRa ma nejako nenadchol.
a skusal som X Kinga aj snehu a lade a tiez som bol spokojny.... zaberali dobre, drzali stopu a pritom som ich mal tiez nafukane na max.
co toto za 17,95 evry
akekolvek
race king toho dokaze celkom dost, ma samozrejme jasne limity