chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Už sa to tu riešilo asi veľa krát. Kúpil som 29" bajk, ktorý má obuté nejaké nízkoprofilové gumy, ktoré sú výborné na asfalt a nebol problém ani v teréne ... kým bolo sucho. Posledne som v nich prvý krát vbehol do blata a tam bol ten grip fakt slabý. Na mäkkom to jednoducho nie je ono.
Typicky v našej partii stúpame do kopcov najradšej nejakým asfaltom, potom už terén akéhokoľvek druhu, snažím sa len vyhýbať niečomu, čo by sa dalo nazvať "rock garden". Čo by ste poradili? (Bezdušáky zatiaľ nejdem skúšať). Nemusí to byť to najdrahšie na trhu...
WTB
TrailBoss dopredu
Vigilante dozadu
Jazdím hlavne lesné a poľné cesty, zmiešaný terén a asfaltové presuny (niekedy aj dlhšie trasy po asfalte) ale primárne les + zmiešaný terén.
Nejaké odporúčania, skúsenosti?
Ardent vo velkosti 27,5x2,4 ma ovela nizsie stuple, ako 26x2,4...na 26 som ho vedel vozit aj v predu, ale teraz na 27,5 iba vzadu, aj to len preto, ze rad driftujem
Este otazocka. Doteraz som nepouzil kevlarove prevedenie plastu. Mam sa bat prerezania alebo to exo protection podrzi? Teraz jazdim uz vyse jednej sezony dhf 2'35 drot 60 a zatial sa boky pekne drzia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Typicky v našej partii stúpame do kopcov najradšej nejakým asfaltom, potom už terén akéhokoľvek druhu, snažím sa len vyhýbať niečomu, čo by sa dalo nazvať "rock garden". Čo by ste poradili? (Bezdušáky zatiaľ nejdem skúšať). Nemusí to byť to najdrahšie na trhu...
TrailBoss dopredu
Vigilante dozadu
Jazdím hlavne lesné a poľné cesty, zmiešaný terén a asfaltové presuny (niekedy aj dlhšie trasy po asfalte) ale primárne les + zmiešaný terén.
Nejaké odporúčania, skúsenosti?
Osobne by som tieto plaste dal presne naopak
Pravdu máš....pomýlil som sa
Jazdim FR/DH teraz mam minion DHF 2,35 vpredu a DHR vzadu tiez 2,35. Obe 60a. Jazdim prevazne na prachu a dost sa smikaju. Co by ste mi doporucili?
Rozmyslam nad DHR 2 2,4 dopredu aj dozadu. Dopredu asi 42a, dozadu 60a. Nebojim sa skusit aj inu znacku a zmes.
Este k tej 42a zmesi dopredu... vydrzi to aspon pol sezony?
Popripade kombinacia Ardent 2,4 dozadu v kombinacii s 2,5 High Roll. 2 dopredu. Co vy na to?
Vpred diky