Chcel by som všetkých poprosiť o nejaké tipy pri výmene sedla na horský bicykel (AUTHOR OPUS).Po zahájení tohtoročnej sezóny (cca 34 km po asfaltke) ma týždeň bolela sedacia časť. Preto som dospel k záveru, že je čas no nákup nového sedla za rozumnú cenu (pre mňa momentálne cca do 1500.-)
Chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti so sedlom San Marco Ponza Power na MTB http://www.sellesanmarco.it/en/Collezione/Saddles/87/Ponza%20Power.html
Mal som ho uz na bajku ktory som kupil. Vyzera sice pekne ale zatial moja rit s nim nieje dako kamarat. Bolesti su kazdy vyjazd nad 15 km i ked je pravda ze tento rok mam len 71 Km ale aj minuly rok bolo celkom utrpenia na nom jazdit. Cyklo gate mam aj z vlozkou ci je kvalitna alebo nie to rozoznat ja neviem. Zadok nemam ziadneho mensie prieberu ale troska vacsi. Kedze sa nevyznam tak ani netusim ake sedlo by mi mohlo pod moj zadok zapadnut.
V Banskaj Bystrici mas predajnu Specialized. Tam urcite poziciavaju testovacie sedla rovnakej znacky. Takze si budes moct otestovaj viacero modelov aj sirok sedla.
Mam tu koncovku zvysnu, ale na je druhom konci je brasna Fizik (velkost Medium) , uplne nova a nepouzita, kedze uz sedlo Fizik nemam. Ak by si mal zaujem, posli SS.
Na biku pouzivam akesi Velo sedlo a po cca 20 minutach zacne tlacit na lonove kosti. (nedokazem presne urcit miesto). S nicim inym problem nie je. Vedel by mi niekto poradit po akom sedle sa poobzerat? Rad by som ostal pri sedle s dierou, popripade delenom.
ono v specialized to robia aj tak ze si sadnes na podlozku kde sa ti otlaci prdel take dva dulky ostanu v polsrovani(od panvovych kosti) zmerias ich vzdialenost a potom volis sedlo
si to kludne pozri ak mas nejake kreslo kde sedis(8hod napr v praci) a mas to.
So sedlom to nie je take jednoduche a vzdialenost lonovych kosti je dobra leda tak na urcenie sirky sedla. Su sedla ploche, poloprehnute a prehnute (taketo pekne delenie ma napr. Prologo http://www.prologotouch.com/saddles.php) obvykle v 2 rovinach a kazdemu sedi nieco ine, takze len skusat, skusat a skusat.
Ahojte mám problém a hľadám niekoho kto ho mal tiež a ho vyriešil neviem prečo sa mi začala sedlovka pohybovať po lyžinách. Problém je v tom že nie je prístup ako vymedziť vôlu lyžiny a uloženie ktoré boly asi zalisovane od novoty. Vydáva to hnusný vrzgajuci zvuk mám najazdenych na tej sedlovke málo km a je v dobrom stave /SL carbon) je možnosť opravit lebo už som skusal vseliako guma izolep tavna pistol nic nic stale sa vyhrka Ak má niekto skúsenost dakujem priklada nazorné foto o čo sa jedná nie moc podrobná Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti so sedlom San Marco Ponza Power na MTB http://www.sellesanmarco.it/en/Collezione/Saddles/87/Ponza%20Power.html
Mal som ho uz na bajku ktory som kupil. Vyzera sice pekne ale zatial moja rit s nim nieje dako kamarat. Bolesti su kazdy vyjazd nad 15 km i ked je pravda ze tento rok mam len 71 Km ale aj minuly rok bolo celkom utrpenia na nom jazdit. Cyklo gate mam aj z vlozkou ci je kvalitna alebo nie to rozoznat ja neviem. Zadok nemam ziadneho mensie prieberu ale troska vacsi. Kedze sa nevyznam tak ani netusim ake sedlo by mi mohlo pod moj zadok zapadnut.
Čím väčší zadok,tým horšie znáša posed.Akýkoľvek posed.
Je to paradox,ale je to tak.
http://www.koloshop.cz/sk/sedla,-sedlovky-sedla-46/kore-set---sedlo-t-rail-big-nose,-sedlovka-i-beam-race-zero-cerne-31,6mm/
si to kludne pozri ak mas nejake kreslo kde sedis(8hod napr v praci) a mas to.