zdravim vsetkych...chcem sa spytat co je toto? je to plnohodnotna nahrada jezka alebo na co je to konkretne? ak som to pochopil spravne funguje to tak ze pri dotahovany sa to rozpina?
a je mozne to pouzit aj ako normalneho jezka? lebo okrem vahy tam nevidim ziadny minus..takisto aj instalacia je pravdepodobne jednoduchsia. len ci je to pouzitelne napr na dirt alebo freeride alebo ma tendenciu sa to uvolnovat...
Jezka potrebujes, len kym nemas dotiahnuty predstavec. Potom uz je to len vaha navyse, takze ho mozes vybrat Rovnaky ucel splni aj zavitova tyc a dve matky s podlozkami.
Nie som extra zrucny tip ale pred par dnami som prave toto spachal a po prvy krat prave s tymto tkzv jezkom -niekto to nazyva aj kompresor.Vymena vidlice plus jej skratenie pouzil som manual ivelo domaci dilna.
Pozor akurat na samotne rezanie krku vidlice tam niet cesty spat ak sa seknes s dlzkou.
s tou dlzkou je mi to jasne...slo mi hlavne o to vediet ci to aj drzi pri nejakom tvrdsom zaobchadzani...ale napriek tomu.asi.zvolim klasickeho jezka kedze do servisu pojdem tak ci tak
s tou instalaciou jezka to nie je take strasne. tiez som si to myslel a nakoniec som nasiel velmi pekny postup na montaz jezka. staci ti dlhy srob s rovnakym zavitom ako na jezkovi. nasledne krytku krku zo stareho jezka pouzijes ako streditko zospodu vidlice. ved nakoniec pozri video, velmi jednoduche, ziadna hruba sila http://www.youtube.com/watch?v=229ygmkebrk
kupil som novy rám a celokarbon vydlu. je k tomu kompresor. vie mi niekto poradiť ako to spravne zatiahnuť aby sa mi nehýbal celý predok. nech robim čo chcem stale je tam vôla. pri ježkovi to bolo jednoduche. dakujem.
Predstavec, kompresor aj vidla su Ritchey wcs. Priložím predstavec, vycentrujem ho, vsunem kompresor, pritlačím, dotiahnem. ale stale to ma vôlu. Ježkom sa najprv pritiahne predstavec k ramu a potom sa dotiahne. Pri kompresore je to 2v1
Myslim, ze aj tento starsi FSA compressor je dvojdielny. Odskrutkujtu uplne hornu ciernu cast pomocou inbusu.
V ramci tej nefarbenej casti by mal byt este jeden inbus, ktorym tu striebornu cast zafixujes v stlpiku vidlice. Nasledne tu ciernu cast pouzijes ako pri klasickom jezkovi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozor akurat na samotne rezanie krku vidlice tam niet cesty spat ak sa seknes s dlzkou.
to sa mi docela pozdava
http://www.koloshop.cz/hl.-slozeni-prislusenstvi-141/shaman-racing-utahovak-hlavoveho-slozeni-1-1-8-.html
Edit: hod fotku toho compressora, ci mas jednodielny alebo dvojdielny
V ramci tej nefarbenej casti by mal byt este jeden inbus, ktorym tu striebornu cast zafixujes v stlpiku vidlice. Nasledne tu ciernu cast pouzijes ako pri klasickom jezkovi.